Τεχνολογία|10.04.2019 14:22

Με την MAIC της MLS κάνουμε τη ζωή μας ευκολότερη

Newsroom

H ΜΑΙC™ (MLS Artificial Intelligence Center) είναι η μοναδική Ευρωπαϊκή πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης κα Αναγνώρισης Φωνής που ήρθε να διευκολύνει την καθημερινότητα μας. Η εμπειρία της επικοινωνίας με τη MAIC είναι πολύ κοντά στην καθημερινή επικοινωνία με έναν κανονικό συνομιλητή, αφού μπορεί και συμμετέχει σε εμπλουτισμένο διάλογο (μιλάει και καταλαβαίνει ελληνικά) και από απόσταση. Η MAIC «έχει συναισθήματα», χιούμορ, χαμογελάει, χαίρεται, θυμώνει, ντρέπεται, κλείνει το μάτι, σε μία προσομοίωση «ανθρώπινων αντιδράσεων». Τόσο η MAIC™, όσο και η MAIC mini™ απευθύνονται σε όλα τα ηλικιακά γκρουπ, αφού η χρήση της είναι πολύ απλή και γίνεται απλά μέσω φωνητικής εντολής!

Η MAIC™ μπορεί να βάλει μουσική Ελληνική ή ξένη, οποιουδήποτε καλλιτέχνη ή είδους (jazz, rock, funky, κλασική), καθώς και μουσική ανάλογα με τον καιρό, τη διάθεση ή τη δραστηριότητα ενώ επίσης αναπαράγει τις αγαπημένες μουσικές λίστες που ο χρήστης έχει δημιουργήσει. Βρίσκει ραδιοφωνικούς σταθμούς από όλο τον κόσμο, αναπαράγει βίντεο, δείχνει τις ειδήσεις, ενημερώνει για τον καιρό, δείχνει κινούμενα σχέδια, λέει παραμύθια, κρατάει υπενθύμισες , βάζει ξυπνητήρι, δείχνει συνταγές φαγητού, μπορεί να σας θυμίσει ποιοι γιορτάζουν σήμερα και πολλά ακόμη.

Επίσης, μπορείτε να της ζητήσετε να προτείνει εστιατόρια και άλλα σημεία ενδιαφέροντος. Επιπλέον, έχει τη δυνατότητα να ανάψει ή να σβήσει τα φώτα στο σπίτι και να ενεργοποιήσει/απενεργοποιήσει συσκευές που είναι συνδεδεμένες σε έξυπνη πρίζα. Η MAIC™ μπορεί να πραγματοποιήσει βιντεοκλήσεις φωνητικά (μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον) καθώς και video streaming.

Τόσο η MAIC™ όσο και η MAIC mini™, έχουν κομψό, σύγχρονο design, ικανότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ποιότητας και εντάσσονται στην καινούρια κατηγορία επιτραπέζιας οικιακής συσκευής με οθόνη (Smart Display). Το πρώτο μέλος της οικογένειας MAIC™ έχει μεγαλύτερες διαστάσεις, οθόνη 7’’ και μεγάλα ηχεία, ενώ το νεότερο μέλος, η MAIC Mini™ διαθέτει οθόνη 4’’ και λόγω του μεγέθους της, ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού όπως στο κομοδίνο, στην κουζίνα, στο καθιστικό, στο παιδικό δωμάτιο ή στο γραφείο. Και τα δύο προϊόντα λειτουργούν πανεύκολα όπου υπάρχει πρόσβαση σε ρεύμα και WiFi και ήρθαν να κάνουν την ζωή μας εύκολη (Making Life Simple).

Τη MAIC™ και τη MAIC mini™ μπορείτε να την βρείτε σε καταστήματα προϊόντων τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας.

Περισσότερες πληροφορίες: www.maic.gr

MAICMLS