Τεχνολογία|10.09.2019 20:03

iPhone 11: Live streaming η παρουσίαση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Newsroom

Απόψε, Τρίτη 10/9, στις 20:00 (ώρα Ελλάδος) θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου iPhone 11 από την Apple, σε μια εκδήλωση που θα φέρει τον τίτλο «By innovation only». 

Καθώς οι λάτρεις του συγκεκριμένου «έξυπνου» τηλεφώνου ανυπομονούν να αντικρίσουν το προϊόν, ας δούμε αναλυτικά ποιες αλλαγές περιμένουμε να φέρει η νέα συσκευή. 

Αυτό που έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, είναι πως τα νέα μοντέλα θα έχουν τριπλή κάμερα προκειμένου να προσφέρουν καλύτερα οπτικά αποτελέσματα στο πεδίο της μεγέθυνσης και του βάθους εστίασης. Βελτιωμένη θα είναι και η δυνατότητα λήψης βίντεο από τα νέα iPhones.

Αναφορικά με την επεξεργαστική ισχύ του, πηγές από την εταιρεία κάνουν λόγο για ενσωμάτωση του επεξεργαστή Α13 στο εσωτερικό του νέου iPhone, ο οποίος αναμένεται να έχει σημαντικά βελτιωμένη απόδοση σε όλα τα σημεία, μαζί με καλύτερη διαχείριση ενέργειας. Την ίδια ώρα, πολλές φήμες κάνουν λόγο για μνήμη 4 GB στα πιο ακριβά μοντέλα και μνήμη RAM 3 GB στο iPhone XR. 

Αντίστοιχα, πολλές είναι και οι πληροφορίες οι οποίες υπάρχουν για το λειτουργικό σύστημα της συσκευής. Όλες συντείνουν ότι θα είναι το iOS 13, με καλύτερη διαχείριση της βιβλιοθήκης εικόνων και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, μαζί με τη διαμόρφωση dark mode.

Επίσης, τα νέα μοντέλα iPhone θα μπορούν να υποστηρίξουν το Apple Pencil, κάτι που υπονοεί ότι οι οθόνες τους θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερες από εκείνες των σημερινών μοντέλων.

Οι πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι η εκτιμώμενη τιμή για την απόκτηση του νέου μοντέλου iPhone θα ανέρχεται σε περίπου 1000 ευρώ. 

Στον παρακάτω σύνδεσμο, μπορείτε να παρακαλουθήσετε ζωντανά την παρουσίαση: 

Ακόμη περισσότερες αλλαγές από το 2020

Λίγο πριν παρουσιαστούν επίσημα τα νέα μοντέλα iPhone 11, έχουν ήδη αρχίσει να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό των iPhones που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο Σεπτέμβριο, του 2020.

Η ιστοσελίδα τεχνολογίας 9to5Mac αναφέρει ότι τρεις θα είναι οι μεγάλες αλλαγές της νέας σειράς iPhone: 

  1. Εξολοκλήρου νέος σχεδιασμός
  2. 5G υποστήριξη
  3. Αναβαθμίσεις στις κάμερες και τη λειτουργία τους

Παράλληλα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple σχεδιάζει επιπλέον για το 2020 ένα νέο Touch ID, το οποίο θα λειτουργεί από κοινού με το Face ID, την αναγνώριση προσώπου.

iPhoneAppleπαρουσίασηiPhone 11