Στον Λευκό Οίκο ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ
NewsroomΟ διευθύνων σύμβουλος της Facebook, Μαρκ Ζάκεμπεργκ, είχε χθες μια «εποικοδομητική συνάντηση» με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο, ανακοίνωσε η τεχνολογική εταιρεία.
Με tweet του ο πρόεδρος των ΗΠΑ δήλωσε ότι είχε "μια ωραία συνάντηση με τον Μαρκ Ζάκεμπεργκ στο Οβάλ Γραφείο", χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τη συνάντηση αυτή.
Ένας εκπρόσωπος του τεχνολογικού κολοσσού τόνισε σε αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ότι ο ιδρυτής της Facebook συναντήθηκε με πολιτικά στελέχη για να ακούσει τις ανησυχίες τους και να μιλήσουν για τους μελλοντικούς ρυθμιστικούς κανόνες του διαδικτύου.
Την Πέμπτη ο Ζάκεμπεργκ συναντήθηκε με Ρεπουμπλικανούς γερουσιαστές, ανάμεσά τους με τον Τζος Χόλευ και τον Τζον Κόρνιν.
Ο Χόλευ με ανάρτηση στο twitter είπε ότι ζήτησε από τον ιδρυτή της Facebook να αποδείξει ότι η εταιρεία "παίρνει στα σοβαρά τα ζητήματα των προκαταλήψεων, της ιδιωτικότητας και του ανταγωνισμού", προκαλώντας τον να πουλήσει τις θυγατρικές πλατφόρμες της WhatsApp και Instagram και να υποβληθεί σε έναν ανεξάρτητο έλεγχο για το θέμα της λογοκρισίας. "Είπε όχι και στα δύο" τόνισε ο γερουσιαστής.
- «Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
- «Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
- «Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
- Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων