Τεχνολογία|17.10.2019 22:43

HONOR Band 5: To νέο gadget που παρακολουθεί τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα

Newsroom

Μια σειρά από καινοτομίες, χρήσιμες όχι μόνο για εκείνους που ενδιαφέρονται για την φυσική κατάσταση τους, αλλά και όλους αυτούς που θέλουν εύκολα και γρήγορα να έχουν μια ακριβή ενημέρωση για την σωματική τους υγεία, προσφέρει το νέο gadget της Honor, το HONOR Band 5 που έρχεται στην Ελλάδα στις 24 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι το μόνο που παρακολουθεί τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στην κυκλοφορία του αίματος. Μέσω αυτής της πληροφορίας μπορεί να γίνει αξιολόγηση του τρόπου με τον οποίο το σώμα προσαρμόζεται κατά τη διάρκεια προπονήσεων, ή ακόμα και όταν ο χρήστης είναι σε μεγάλα υψόμετρα. Επιπρόσθετα, το HONOR Band 5 παρακολουθεί σε 24ώρη βάση την καρδιακή συχνότητα, ώστε να παρέχει ακριβή δεδομένα για τους παλμούς της καρδιάς, μέρα ή νύχτα. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του HONOR Band 5, είναι ότι αξιοποιώντας την τεχνολογία της HuaweiTruSleep, βελτιώνει την ποιότητα του ύπνου, αφού αναγνωρίζει 6 κοινά προβλήματα και περιλαμβάνει πάνω από 200 εξατομικευμένες προτάσεις βελτίωσής του.

Επίσης μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, προσαρμόζεται αυτόματα σε 10 διαφορετικά αθλητικά προγράμματα, ενώ υπάρχει και αυτόματη αναγνώριση είδους κολύμβησης.

Ο χρήστης μπορεί να εκτελεί απομακρυσμένα σημαντικές λειτουργίες του τηλεφώνου του, όπως λήψη φωτογραφιών, αλλά και επιλογή μουσικής που θα τον συνοδεύει στην άσκηση, ή σε όποια άλλη δραστηριότητα.

To HONOR Band 5 υποστηρίζει Ελληνικά (χωρίς να υπάρξει ανάγκη αναβάθμισης)

αίμαgadgetHonor