Θέατρο|24.08.2021 14:07

Σπύρος Μπιμπίλας: Το συγκινητικό «αντίο» στον Ανέστη Βλάχο - «Εσύ που με πίστεψες»

Newsroom

Σε ηλικία 87 ετών έφυγε από τη ζωή ο βετεράνος του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Ανέστης Βλάχος. Ο ηθοποιός νοσηλευόταν με προβλήματα υγείας στον Ευαγγελισμό και τον θάνατό του ανακοίνωσε μέσω Facebook ο γιος του, Ηρακλής, γράφοντας: «Να την προσέχεις την μαμά σε παρακαλώ εκεί που πας Πατέρα, βρες και την Σοφία μας και να με περιμένετε, σας αγαπώ όλους τόσο πολύ… Αντίο μπαμπά… Καλό ταξίδι»... Ο θάνατός του φέρνει θλίψη στους οικείους, αλλά και τους συναδέλφους του με τον Σπύρο Μπιμπίλα να δημοσιεύει στο Facebook ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα για τη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Ανέστης Βλάχος - Ο «σκληρός» του ελληνικού κινηματογράφου

Σπύρος Μπιμπίλας: «Αντίο Ανέστη μου, εσύ που με αγάπησες και σε αγάπησα»

Αντίο Ανέστη μου!!!! Είναι δύσκολο να διαχειριστώ τον αποχωρισμό αυτό μέσα σε τέτοιο καταιγισμό θανάτων αυτό τον μήνα! Εσύ που με πίστεψες και μου εμπιστεύτηκες έναν απο τους πρώτους μεγάλους μου ρόλους στην τηλεοραση, που με έκανε πλατειά γνωστό και μου άνοιξε το δρόμο με τον ΖΗΤΙΑΝΟ του Καρκαβιτσα, εσύ που με την εργατικότητά σου, το ήθος σου και την αγάπη σου για τη δουλειά μάς έδινες κάθε μέρα μαθήματα, εσύ που με τους ρόλους σου στον κινηματογράφο μάς άφησες ένα στίγμα που δεν θα το ξεχάσει ποτέ κανείς.

Eσύ που βρεθήκαμε στην τελευταία παράσταση που έπαιξες στο θέατρο και περάσαμε έναν υπέροχο χειμώνα στο θέατρο Χατζηχρήστου με τον «Οίκο ευγηρίας», εσύ που με αγάπησες και σε αγάπησα και σου οφείλουμε πολλοί πάρα πολλά...Σε ευγνωμονώ.. Ανέστη μου θα μείνεις πάντα στην καρδιά μας. Καλό σου ταξίδι... έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας που είχε συνεργαστεί με τον Ανέστη Βλάχο και στην παράσταση του 2013 στο Θέατρο Ορφέας, «Η ευτυχισμένη δύσις».

Όλες οι ειδήσεις

Σκιαδαρέσης για Κώστα Τριανταφυλλόπουλο: «Δεν είναι απώλεια οι Λιγνάδηδες και οι Φιλιππίδηδες»

Thylane Blondeau: Το ομορφότερο κορίτσι στον κόσμο έγινε 20 ετών - «Ποτέ δεν το πίστεψα»

Λωξάντρα Λούκας: Η πρώτη ηθοποιός με σύνδρομο Dοwn στο Εθνικό Θέατρο

Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

θάνατοςηθοποιόςΣπύρος ΜπιμπίλαςΑνέστης Βλάχος