Θέατρο|18.10.2021 13:59

1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά: Stand up Comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο στο θέατρο Τζένη Καρέζη

Newsroom

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος συναντά για δεύτερη φορά την «καυστική» πένα του Πιτσιρίκου και μας παρουσιάζουν στο θέατρο Τζένη Καρέζη από την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη τη νέα stand up comedy παράσταση «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».

Ο Πιτσιρίκος και ο Χριστόφορος Ζαραλίκος δεν θα μπορούσαν να μην δώσουν πατριωτικό παρών στους εορτασμούς για τα διακόσια χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους και αποφάσισαν να γράψουν την παράσταση με τίτλο «1821-2021, Διακόσια Χρόνια Δανεικά».

Βάζοντας τον πήχη ψηλά φιλοδοξούν να προσφέρουν περισσότερο γέλιο απ’ ό, τι οι επίσημες εκδηλώσεις του κράτους, σχεδόν αδύνατο σύμφωνα με ειδικούς εορτοσιολόγους. Στην απρόβλεπτη και προκλητική stand up comedy παράσταση θα υπάρχει - όπως πάντα - κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς επίσης να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα! Στην παράσταση συμμετέχουν μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021»

Για την είσοδο στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», οι θεατές θα πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού / νόσησης καθώς και αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Όλες οι ειδήσεις

Βρετανία: Τέλος τα... Μαρτίνι για την Ελισάβετ - Οι γιατροί τής απαγόρευσαν το αλκοόλ

Λευτέρης Λαζάρου για την απάτη μέσω Facebook: «Θα ζητήσω ποινική δίωξη»

DWTS: Αποθεώθηκε ο Τάσος Παλαντζίδης με το «sex bomb» – Η «καζούρα» του Φισφή στη Βικτόρια Χίσλοπ

Κατερίνα Στικούδη: Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι - Πότε επιστρέφει στο J2US και οι ευχές από την Τσιμτσιλή

Μπέττυ Μαγγίρα: Βαρύ πένθος για την παρουσιάστρια - Πέθανε η μητέρα της

Τόνια Σωτηροπούλου για τον γάμο της με τον Μαραβέγια: «Ήταν σαν ένα ωραίο γενέθλιο πάρτι»

θέατρο Τζένη ΚαρέζηΕπανάσταση 1821Χριστόφορος Ζαραλίκοςstand upStand up comedy