Θέατρο|19.10.2021 16:15

«Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία» στο Θέατρο Βαφείο - Λάκης Καραλής

Newsroom

Μετά τους επιτυχημένους μονολόγους «Φροσύνη» και «Πασού», έρχεται το νέο πολυπρόσωπο έργο του Στέφανου Παπατρέχα, «Ονόριο, τα ανομήματα ενός εγκληματία», σε σκηνοθεσία του Λάζαρου Βαρτάνη και του Στέφανου Παπατρέχα.

Μεσαίωνας. Οι ισορροπίες ενός μοναστηριού διαταράσσονται από μια μοναχή, που φέρνει την αμαρτία. Μια δούκισσα βασανίζεται από τις ενοχές της και τιμωρείται μέσα από δαίμονες του ύπνου. Τσιγγάνοι στήνουν γλέντι και ξεγελούν ανυποψίαστους διαβάτες. Και ένας μυστηριώδης άνθρωπος – παρών σε όλα – εξαπατάει τους πάντες, γλιστρώντας ανάμεσά τους και καταργώντας κάθε νόμο.

Μια σκοτεινή μεσαιωνική ιστορία γεμάτη αγωνία, μυστήριο και ανατροπές. Μια παράσταση που κινείται ανάμεσα στη θεατρική μαγεία και τον σκληρό ρεαλισμό. Ένα έργο για την αλήθεια, το νόμο, την ηθική και την εξαπάτηση. Το κείμενο της παράστασης κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Κέδρος. 

Το Θέατρο Βαφείο – Λάκης Καραλής θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής θεατών πλήρως εμβολιασμένων κατά του Covid-19 ή θεατών που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδό τους στο θέατρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών. Επειδή η παράσταση έχει σκηνές γυμνού και σκηνές βίας, είναι ακατάλληλη για ανηλίκους

Όλες οι ειδήσεις

Εισβολέας: «Είχαμε κόντρα με τον Mad Clip» - Το ξύλο από τους δασκάλους και η δυσλεξία

Μάρκος Σεφερλής: «Έχω φιλήσει γυναίκα στην σκηνή» - Η στιγμή που ζήλεψε η Έλενα Τσαβαλιά

Γιώργος Λιάγκας σε Παπαθωμά - Πετράκο: «Ανήθικοι είναι αυτοί που διαστρεβλώνουν την αλήθεια»

Μιχάλης Οικονόμου - Γιώργος Μακρής: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης

Σοφία Μανωλάκου για τον τέταρτο ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμό: «Πέφτω από τα σύννεφα»

Μεσαίωνας