Γιάννης Κότσιρας: Ανεβαίνει στο «Κατάστρωμα Α» του Ακροπόλ
NewsroomΤο φετινό χειμώνα ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει μια μουσικοθεατρική παράσταση στο θέατρο Ακροπόλ, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κουτλή και κείμενο Οδυσσέα Ιωάννου.
Μέσα από την ιστορία ενός άντρα και μιας γυναίκας που γνωρίζονται τυχαία στο κατάστρωμα ενός πλοίου της γραμμής, ξεδιπλώνεται η μουσική πορεία του Γιάννη Κότσιρα, με τραγούδια από το προσωπικό του ρεπερτόριο, καθώς και τραγούδια από τη σπουδαία κληρονομιά των μεγάλων μας δημιουργών. Μια ιστορία για την ελπίδα, πως στο τέλος κάθε ταξιδιού υπάρχει πάντα κάποιο λιμάνι να μας περιμένει.
Στην παράσταση συμμετέχουν έξι μουσικοί (Αλέξανδρος Λιβιτσάνος, Βαγγέλης Μαχαίρας, Κώστας Μιχαλός, Ηρακλής Παχίδης, Γιάννης Πλαγιανάκος, Δήμητρα Μπουλούζου) και τρεις ηθοποιοί (Γιώργος Γάλλος/ Άρης Τρουπάκης και Νάνσυ Μπούκλη).
- Δραματικές εικόνες και μαρτυρίες για την τραγωδία με τη νεκρή 45χρονη μετά την πτώση βράχου - Το χρονικό
- Κατέρρευσε γέφυρα στην Ινδία τέσσερις ημέρες μετά την επαναλειτουργία της: Άνθρωποι έπεσαν σε ποτάμι - Δεκάδες οι νεκροί
- Οδηγός - θεά ήθελε να πάει κομμωτήριο και «έκλεισε» τον δρόμο: Την υποδέχθηκαν με... χειροκρότημα - Το επικό βίντεο
- Λίντνερ: Ηχηρό «όχι» σε έκδοση ευρωομολόγων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης
- Πώς ο μεσημεριανός ύπνος μπορεί να αποδειχθεί ευεργετικός και πότε δεν είναι καλός οιωνός για την υγεία μας;
- Στην Τρύπα της Αράχνης κρυβόταν ένας καταζητούμενος δολοφόνος, ο Σαντάμ Χουσεΐν – Οι Αμερικανοί τον ξετρύπωσαν!
- Ανδρέας Ξανθός στο ethnos.gr: Το «κόκκινο νήμα» στην υγεία, το νέο «παράθυρο ευκαιρίας» για την Αριστερά και ο Τσίπρας
- Τρία τουρκικά πλοία «χτυπήθηκαν» από τη ρωσική επίθεση στην Οδησσό - Στο φως αποκαλυπτικά βίντεο
- Η κακοκαιρία Byron «βούλιαξε» τη Γάζα: Τουλάχιστον 16 νεκροί - Εφιαλτικές εικόνες