Θέατρο|02.11.2022 17:20

Γιώργος Κιμούλης: Επιστρέφει στα καλλιτεχνικά δρώμενα με νέα ταινία και θεατρική παράσταση

Newsroom

Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στα καλλιτεχνικά δρώμενα με την ταινία, «Γλάρος», αλλά και με τη θεατρική παράσταση «Συνάντηση» στο θέατρο Αμαλία.

Το έργο του Αμερικάνου συγγραφέα Stephen Belber, που αποδεικνύει πως κανενός το παρελθόν δεν μπορεί διαγραφεί, υπενθυμίζοντας τη φράση του Σαίξπηρ στην Τρικυμία: «Το παρελθόν είναι πρόλογος». Η παράσταση έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου και μετά τη Θεσσαλονίκη θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο, στην Αθήνα, στο θέατρο Βικτώρια. Συμμετέχουν ο Γιώργος Κιμούλης, η Άννα Μονογιού και ο Στάθης Παναγιωτίδης. 

Παράλληλα, ο Γιώργος Κιμούλης ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας του «Γλάρος», βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, τα οποία έγιναν στη λίμνη Δόξα στην περιοχή της ορεινής Κορινθίας. Συμμετέχουν οι: Πέγκυ Σταθακοπούλου, Θανάσης Παπαγεωργίου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Γιώργος Κιμούλης, Άννα Μονογιού, Άρης Τρουπάκης, Εύα Καμινάρη, Κώστας Κοράκης, Στάθης Παναγιωτίδης, Μαριάννα Κιμούλη και Γιλμάζ Χουσμέν.

Σχεδόν δύο χρόνια έχουν περάσει από τότε που η Ζέτα Δούκα αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή πως στο παρελθόν υπέστη ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ηθοποιού, ο σκηνοθέτης την κλώτσησε και την έβρισε στο πλαίσιο θεατρικής συνεργασίας που είχαν το 2008 - 2009. 

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κιμούλης προσέφυγε στη δικαιοσύνη με δύο αγωγές που κατέθεσε στο Πολυμελές Πρωτοδικείο και στράφηκε κατά της ηθοποιού Ζέτας Δούκα αλλά και σε βάρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Με αυτές αξιώνει αποζημίωση για την ηθική αλλά και περιουσιακή βλάβη, που όπως λέει υπέστη, μετά τη δημόσια καταγγελία που έκανε σε βάρος του η Ζέτα Δούκα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζέτα ΔούκαηθοποιόςαγωγέςMeTooΓιώργος ΚιμούληςΘεσσαλονίκηειδήσεις τώρα