Θέατρο|24.02.2024 16:00

Κάτια Δανδουλάκη: Φωτιά στην αποθήκη του θεάτρου της - Οι πρώτες δηλώσεις της ηθοποιού

Newsroom

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στη στοά του θεάτρου Μπρόντγουεϊ στο κέντρο της Αθήνας, όπου βρίσκεται το θέατρο της Κάτιας Δανδουλάκη. Η φωτιά προκλήθηκε από γκαζάκι που πέταξε άγνωστος στη στοά. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι η φωτιά περιορίστηκε στην αποθήκη του θεάτρου και δεν εξαπλώθηκε.

«Πέταξαν ένα γκαζάκι σε μια αποθήκη που ήταν ψιλο-αφύλακτη, δηλαδή δεν είχε πολύ καλή, γερή πόρτα και είσοδο, ήταν σχεδόν σαν πρόχειρη κατασκευή και το πετάξανε μέσα από το τζάμι και αυτό πυροδότησε τον χώρο, τον κοινόχρηστο του μεγάλου τετραγώνου με τα τέσσερα θέατρα. Δεν έγιναν άλλες ζημιές εκτός από την καταστροφή αυτή της αποθήκης.

Δεν είναι τίποτα αυτά μπροστά σε οτιδήποτε άλλο μπορούσε να συμβεί χειρότερο, πολύ χειρότερο. Για αυτό είμαι πραγματικά ευχαριστημένη από την άποψη τι γλιτώσαμε. Άνθρωπος δεν κινδύνεψε, το θέατρο δεν κινδύνεψε. Θα χρειαστεί βέβαια καιρός για να φτιαχτούν αυτά γιατί τα καλώδια είναι καμένα όλα» ανέφερε η ηθοποιός στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες Τίποτα».

«Το θέμα είναι αυτό, ότι κινδυνεύει κανείς από το τίποτα, από μια βλακεία. Γιατί αυτή η στοά είναι κέντρο διερχομένων. Μπαίνουν, βγαίνουν άνθρωποι άστεγοι… Έχουμε κάνει όλες τις διαδικασίες με ευγενικό τρόπο, να βρούνε μέρος να πάνε να μείνουνε, αλλά δεν θέλουν. Θέλουν να είναι εκεί. Αυτή η κατάσταση δεν είναι διαχειρίσιμη πια. Κινδυνεύουν όλες οι οικογένειες και όλα τα σπίτια ανά πάσα στιγμή» κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.

φωτιάπυροσβεστικήηθοποιόςΚάτια Δανδουλάκηειδήσεις τώρα