Θέατρο|17.09.2019 13:41

Παριζιάνα: Μεταφέρεται στο θέατρο με πρωταγωνίστριες τις αδελφές Μαγγίρα (vid)

Newsroom

Είναι μία από τις πιο κλασικές και αγαπημένες ταινίες της Finos Film. «H Παριζιάνα» θεωρείται μια από τις κορυφαίες ταινίες της Ρένας Βλαχοπούλου, όπου η χαρισματική ηθοποιός αναδεικνύει το τεράστιο ταλέντο της. Πενήντα χρόνια αργότερα, το έργο του Γιάννη Δαλιανίδη μεταφέρεται στο θέατρο Μπρόντγουεϊ την επόμενη σεζόν με πρωταγωνίστριες τις Ματθίλδη και Μπέττυ Μαγγίρα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», η Ματθίλδη Μαγγίρα θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Ρένας Βλαχοπούλου, ενώ η Μπέττυ Μαγγίρα θα υποδυθεί την Ελένη Καραμπουμπούνα. Τη σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει ο Αντώνης Λουδάρος

Η πλοκή του έργου επικεντρώνεται στην Πελαγία, η οποία είναι μια συνοικιακή μοδίστρα. Η αδελφή της την προτρέπει να ανοίξει μια μπουτίκ στο Κολωνάκι. Μαζί με δύο φίλους τους, που θέλουν την νεαρή αδελφή της μοδίστρας, φεύγουν για φωτογράφιση στη Μύκονο. Εκεί η Πελαγία γνωρίζει και παντρεύεται έναν πάμπλουτο ελληνοαμερικανό. Στο ταξίδι του μέλιτος εκείνος σκοτώνεται. Επιστρέφει στην Αθήνα να κάνει επίδειξη μόδας στη βίλα ενός πλουσίου που λείπει, αλλά εμφανίζεται αιφνιδίως όπως και ο άντρας της που θεωρούσε σκοτωμένο.

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση, ωστόσο, έρχεται λίγο καιρό μετά τη θεατρική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Βάλαρη και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, με τον τελευταίο να δηλώνει πως το θέατρο Broadway βρίσκεται με υπενοικίαση στα χέρια του.

«Ο κ. Πλατάκης με διαβεβαίωσε πως όχι μόνο δεν επροτίθετο να ανανεώσει με τον κ. Βάλαρη του οποίου η σύμβαση έληγε Κυριακή των Βαΐων, αλλά είχε καταγγείλει ήδη με δυο εξώδικα τη συνεργασία που είχαν, γιατί δεν ετηρούνταν οι όροι του συμβολαίου», είχε δηλώσει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μπέττυ ΜαγγίραΜατθίλδη ΜαγγίραΡένα ΒλαχοπούλουΣτην φωλιά των Κου Κου