Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη (vid)
NewsroomΤο φθινόπωρο θα φέρει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο στο Θέατρο ΗΒΗ, με τον πολυτάλαντο Γιώργο Καπουτζίδη να παρουσιάζει το πρώτο του θεατρικό έργο, στο οποίο συναντά ξανά την Κατιάνα Μπαλανίκα μαζί με ένα θίασο νέων ταλαντούχων ηθοποιών.
Ο αγαπημένος δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί μια γρήγορη, μοντέρνα κωμωδία, τοποθετημένη στο σήμερα, σε μία προσπάθεια να καταλάβουμε το αύριο… που μας ξημερώνει.
Ένας ανομολόγητος έρωτας που κρατάει είκοσι χρόνια. Ένας γάμος που διαλύεται από μία απιστία. Κι ένας άλλος που αναβάλλεται επ’ αόριστον, αλλά κανείς δεν τολμά να το πει στον γαμπρό. Ένας πρώην, ένας νυν, αναρίθμητα ραντεβού μέσω ίντερνετ, κι ένα σπίτι που όσο περνά η ώρα… πλημμυρίζει. Κυριολεκτικά. Και πριν βουλιάξουν οριστικά θα πρέπει να πούνε την αλήθεια. Όλοι σε όλους.
Τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νέας παράστασης θα έχει η Κατιάνα Μπαλανίκα, ενώ θα συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Σαββίδης, Γιάννης Κουκουράκης, Πάνος Νάτσης και Παναγιώτης Καρμάτης. Το έργο «Όποιος θέλει να χωρίσει... να σηκώσει το χέρι του» θα παίζεται από Τετάρτη μέχρι και Κυριακή.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών