Θέατρο|22.11.2019 16:49

Τίμοθι Σάλαμε: Ετοιμάζεται για το θεατρικό του ντεμπούτο

Newsroom

Ο Τίμοθι Σάλαμε, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την ταινία «Call me by your name» του Luca Guadagnino, θα κάνει ντεμπούτο στη θεατρική σκηνή του Λονδίνου την ερχόμενη άνοιξη. Ο 23χρονος ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την ηθοποιό της ιστορικής, δραματικής σειράς «The Crown», Άιλιν Άτκινς σε θεατρική διασκευή του έργου «4,000 Miles» της βραβευμένης με Πούλιτζερ, Amy Herzog.

«Η Amy Herzog είναι μια από τις αγαπημένες μου εν ζωή θεατρικούς συγγραφείς, γράφει με μια ανεπιτήδευτη απλότητα, γεμάτη χάρη και ακρίβεια. Ανυπομονώ να δουλέψω με αυτό το εκπληκτικό καστ σε ένα έργο, που ξεχειλίζει ομορφιά και αλήθεια» δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός

Το έργο αφηγείται την ιστορία του 21χρονου Leo που αποφασίζει να γυρίσει την χώρα με το ποδήλατό του παρέα με τον καλύτερο φίλο του. Μετά από εβδομάδες που δεν έχει καμία επαφή με κόσμο, φτάνει στο σπίτι της 91χρονης γιαγιάς του, Vera, οπότε οι δυο τους ξεκινούν μια περίεργη συνύπαρξη μαζί στο Μανχάταν. 

Η είδηση για τη συμμετοχή του στην παράσταση, ήρθε, μετά την αποκάλυψη του ηθοποιού τον περασμένο Οκτώβριο ότι «απολαμβάνει» ένα διάλειμμα από την υποκριτική μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας «Little Women» που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 27 Δεκεμβρίου και του ριμέικ του «Dune» σε σκηνοθεσία Ντένις Βιλνέβ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Απρίλιο για να δουν την παράσταση «4.000 miles», αλλά τα εισιτήρια θα αρχίσουν να διατίθενται για γενική πώληση στις 3 Δεκεμβρίου.

Τίμοθι ΣάλαμεΛονδίνο