Travel|15.04.2020 18:34

Ρίο ντε Τζανέιρο: Στη σκιά του Χριστού Λυτρωτή, οι φαβέλες και οι διάσημες παραλίες

Newsroom

Το Celebrity Travel βουτά στην εξωτική ατμόσφαιρα του Ρίο ντε Τζανέιρο για να μας αποκαλύψει όλα τα μυστικά της «θαυμάσιας πόλης». Ο Mr Travel Νίκος Κοκλώνης κάνει ένα ταξίδι μύησης στην πρωτεύουσα της σάμπα, του καρναβαλιού και του χαλαρού τρόπου ζωής με συνταξιδιώτη την λαμπερή Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Από την ψηλότερη κορυφή της πόλης και το άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή ως τα παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο στην άμμο ο Νίκος και η Αλεξάνδρα θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στις διάσημες παραλίες της Κόπα Καμπάνα και της Ιπανέμα και τα άγρια νερά του Ατλαντικού.

copyright wikipedia

Το Ρίο ντε Τζανέιρο δεν είναι μόνο η πόλη των παραλιών, της σάμπα και του καρναβαλιού, έχει πολλές πλευρές που θα ανακαλύψει ο Mr Travel μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στο δεύτερο μέρος της περιήγησής τους. Μπορεί να ανέβηκαν στους λόφους και να περπάτησαν στην άμμο των διάσημων παραλιών, αλλά ήθελαν και μια συνολική εικόνα της πόλης και μάλιστα με τρόπο κινηματογραφικό. Προσγειώνονται στην πιο μποέμ γειτονιά της πόλης και στα πιο διάσημα σκαλιά της Λατινικής Αμερικής.

copyright wikipedia

Μπαίνουν στον πιο περίεργο Καθεδρικό Ναό του κόσμου και επισκέπτονται την κλινική του Πάπα της πλαστικής χειρουργικής. Περνάνε μια ολόκληρη μέρα στη μεγαλύτερη φαβέλα του Ρίο, γνωρίζουν τους ντόπιους, μπαίνουν στα σπίτια τους και μιλάνε μ' έναν άνθρωπο που άφησε την Αγγλία και έστησε το σχολείο του μέσα στη φαβέλα.

 

 

T
T
T
T
T

Open TVΒραζιλίαΝίκος ΚοκλώνηςΡίο ντε Τζανέιρο