Travel|21.12.2018 16:38

Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν: Έτοιμο για την επίσημη έναρξη

Ντέπη Χιωτοπούλου

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, καθαρούς δρόμους και πίστες για τους λάτρεις του σκι, ξεκινάει αύριο, επίσημα, η έναρξη λειτουργίας του χιονοδρομικού κέντρου Βόρας Καϊμακτσαλάν, στο νομό Πέλλας.

Οπως ενημερώνει το ethnos.gr ο διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Θάνος Παναγιωτόπουλος, «θα λειτουργήσουν 3 αναβατήρες και 2 baby lift, και 5-6 πίστες» καθώς επίσης και ο παιδότοπος στη βάση του χιονοδρομικού με τα έλκηθρα για τα παιδιά.

Το σαλέ βρίσκεται, ήδη σε λειτουργία,  ενώ το χιονοδρομικό κέντρο θα είναι ανοιχτό καθημερινά, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Σήμερα, οι δρόμοι ήταν καθαροί, όπως ενημερώθηκε το ethnos.gr, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειαζόντουσαν από την Κερασιά, ενώ από Παλιό Αγιο Αθανάσιο δεν ήταν απαραίτητες. Ωστόσο, όλοι όσοι επιχειρούν να προσεγγίσουν το βουνό, είναι απαραίτητο να έχουν πάντα μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αύριο, αναμένεται ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία αέρος να είναι στους -2 βαθμούς Κελσίου.

Οι τιμές κάρτας για τα λιφτ είναι στα 15 ευρώ Σ/Κ και αργίες, και στα 10 ευρώ τις καθημερινές.

Το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας Καϊμακτσαλάν διαχειρίζεται η ιδιοκτήτρια Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε.

Το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν (Βόρας) απέχει 136 χλμ. από Θεσσαλονίκη, 45 χλμ. από Εδεσσα, 17 χλμ. από Αγ. Αθανάσιο, 25 χλμ. από Παναγίτσα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 23810 32000 και στην ιστοσελίδα www.kaimaktsalan.gr.

ΒόραςΚαϊμάκτσαλανχιονοδρομικό