Ηρακλειά: Ο παράδεισος της κυκλαδίτικης γαλήνης
NewsroomΜικρή και γαλήνια, απευθύνεται σε όσους θέλουν ηρεμία. Ένα ησυχαστήριο, που μοιάζει με παράδεισο με μικρά χωριά, νερά που κλέβουν το βλέμμα αμά τη εμφανίσει και γεύσεις που δεν ξεχνιούνται εύκολα. Η Χριστίνα Μαραγκού βρέθηκε σ΄ αυτόν τον επίγειο παράδεισο και ξέχασε το χρόνο, παίρνοντας μαζί της φεύγοντας μοναδικές αυγουστιάτικες εικόνες.
Τα άρθρα που είχα αναζητούσα στο internet, όταν άρχισα να ψάχνω πού θα πάω φέτος διακοπές, ξεκινούσαν στην πλειοψηφία τους με τη φράση «Ηρακλειά: ένα πανέμορφο νησί, ένας μικρός παράδεισος». Η λέξη «μικρός» ήταν η λέξη-κλειδί, καθώς η ομορφιά των νησιών μας είναι δεδομένη. Οπότε το πρόγραμμα ήταν διακοπές χωρίς μεταφορικό μέσο, κάπου όπου θα έχει ησυχία, μπάνια και διάβασμα.
Φτάνοντας στο λιμάνι της Ηρακλειάς, κατάλαβα πως είχα κάνει τη σωστή επιλογή. Η πρώτη γεύση ήταν αυτή των Μικρών Κυκλάδων με τα τιρκουάζ νερά.
Διαβάστε περισσότερα στο carnetdevoyage.gr
Φωτιές: Ο «χάρτης» των 46 συλλήψεων για εμπρησμό
Φωτιά στα Βίλια: Γιατί δεν εστάλη μήνυμα 112 για εκκένωση
Κορονοϊός: Άρχισε η πίεση στα νοσοκομεία – Προετοιμασίες για νέο μεγάλο κύμα εισαγωγών
Αφγανιστάν: Η συγκλονιστική ιστορία της Najia που έπεσε νεκρή από τα χέρια Ταλιμπάν
- Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τον Αβραμόπουλο από τη βελγική Δικαιοσύνη λόγω Qatargate - Τι απαντά
- Ειρωνικό «ευχαριστώ» εργαστηριακών γιατρών σε Καρποδίνη: «Παρακαταθήκη ένας κλάδος οικονομικά εξαντλημένος»
- Μπλόκο στα φθηνά δέματα από Temu και Shein: Η «τσουχτερή» αλλαγή από 1η Ιουλίου
- Εκλογές για κλάματα (ή για γέλια): Κέρδισε τη δημαρχία... χωρίς να κατέβει υποψήφιος!