Γιάννενα: Νύχτες γιορτής, δίπλα στη λίμνη
NewsroomΤα Γιάννενα έχουν φορέσει τα καλά τους για να υποδεχτούν τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Η κεντρική πλατεία της πόλης, οι πεζόδρομοι, το ιστορικό κέντρο, η παραλίμνιος, έχουν μια άλλη όψη τις μέρες αυτές, προσφέροντας μοναδικές βόλτες σε ντόπιους και επισκέπτες. Ο Γιάννης Βέλλης δίνει μια γιορτινή γεύση των Ιωαννίνων μιλώντας με ιδιαίτερη αγάπη για την πόλη αυτή.
Όμορφη, ξακουστή γεμάτη αξιοθέατα, χρώματα, αρώματα και γεύσεις, με μεγάλη πρωταγωνίστρια τη λίμνη των στεναγμών Παμβώτιδα.
Η πόλη των Ιωαννίνων, είναι μία από τις ομορφότερες της Ηπείρου. Αυτό την κάνει ελκυστική τόσο για τους Ηπειρώτες, όσο και για Έλληνες και ξένους, που την επισκέπτονται κατά την περίοδο των εορτών. Τα Χριστούγεννα, η πρωτοχρονιά, είναι μια περίοδος που δεν αφήνει κανένα αδιάφορο.
Διαβάστε περισσότερα στο carnetdevoyage.gr
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της