Κολμάρ: Γάλλο-γερμανική τελειότητα
NewsroomΠερπατώντας στους δρόμους του αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε μια παραμυθένια χώρα, με εκατοντάδες μισό-ξύλινα αιωνόβια σπίτια, όμορφα κανάλια και πεζόδρομους. Την επονομαζόμενη και "Βενετία της Γαλλίας" περπάτησε ο Γιώργος Βενιέρης παρουσιάζοντας έναν από τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς που δέχονται επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.
Η πόλη-φρούριο του μεσαίωνα, που διατηρεί ακόμη τα χαρακτηριστικά ξύλινα σπιτάκια, τις παλιές εκκλησίες, αλλά και το άρτιο μείγμα γαλλικού και γερμανικού πολιτισμού, έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός. Εδώ και αρκετό καιρό θέλαμε να επισκεφτούμε τη μεσαιωνική πόλη.
Η ευχαρίστηση που παίρνει ο ταξιδιώτης-πέρα από το ίδιο το ταξίδι- είναι ότι μπορεί να μοιράζεται τις εικόνες που είδε και τις εμπειρίες που γνώρισε. Με αυτόν τον τρόπο έχει την ικανοποίηση ότι θα μεταδώσει και σε άλλους τον ενθουσιασμό και τη διάθεση να επισκεφτούν τον τόπο που προτείνει.
Διαβάστε περισσότερα στο carnetdevoyage.gr
- Τραγωδία δίχως τέλος στην Ηλιούπολη: Πέθανε η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ
- Γαλάζια Σημαία 2026: Δεύτερη στον κόσμο η Ελλάδα με 657 βραβευμένα σημεία - Όλη η λίστα
- Φρίκη: Μητέρα κατηγορείται πως δολοφόνησε το 14 μηνών μωρό της για να μην το πάρει η πρόνοια
- Καρκίνος, άνοια και καρδιοπάθειες: Πώς το αλκοόλ δηλητηριάζει τον οργανισμό και τι πρέπει να κάνουμε