Travel|22.03.2022 15:20

Daily Telegraph: Οι 10 «μυστικές» γωνιές της Ελλάδας - Ποια φιγουράρει στην πρώτη θέση

Newsroom

Με το καλοκαίρι -κάπως- να πλησιάζει, η Daily Telegraph αναδεικνύει τους κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς για διακοπές, ξεχωρίζοντας τις 10 πιο εντυπωσιακές και ιδανικές μυστικές «γωνιές» της Ελλάδας.

Στις πρώτες θέσεις, «φιγουράρει» η Σύρος για την τοπική κουλτούρα καθώς και η Νάξος με τις άγριες φυσικές ομορφιές, τα δάση κέδρων, τις αμμώδεις παραλίες και το μοναδικό λικέρ κίτρου. Στη συνέχεια ακολουθούν η Μήλος, η παραδεισένια Σκύρος, η θαυμαστή Ικαρία, η ξεχωριστή Λέρος, η πανέμορφη Καστοριά, η παραδοσιακή Κάρπαθος αλλά και η γοητευτική και αυθεντική Σητεία της Κρήτης.

Παράλληλα, στο άρθρο ξεχωρίζει η Αστυπάλαια ως μία «πράσινη» θεά που εντυπωσιάζει με τις αειφόρες καινοτομίες, το βυζαντινό κάστρο και τους γραφικούς ανεμόμυλους.

Μάλιστα, με αφορμή τη λίστα ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Βαγγέλης Κατσαράς σημειώνει πως η Νάξος αναδεικνύει ειδικά τουριστικά προϊόντα που θα τροφοδοτήσουν το έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας Νίκος Κομηνέας υπογραμμίζει ότι σε πρόσφατη παρουσίαση της Αστυπάλαιας στο Λονδίνο διαπιστώθηκε ο βαθμός ανταπόκρισης του Βρετανικού κοινού για ποιοτικούς προορισμούς όπως την «πεταλούδα του Αιγαίου».

ελληνικά νησιάνησιάταξίδια Ελλάδαταξίδιαταξίδιειδήσεις τώρα