Travel|28.02.2023 07:30

Gansevoort Meatpacking: To νεοϋορκέζικο ξενοδοχείο που ξετρέλανε τις Ευρωπαίες instagrammers κοστίζει λιγότερο από resort της Μυκόνου

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
Gansevoort Meatpacking
Gansevoort Meatpacking

Η Νέα Υόρκη πάντα θα αποτελεί έναν ονειρεμένο ταξιδιωτικό προορισμό, με τα εκτυφλωτικά φώτα, τους εντυπωσιακούς ουρανοξύστες που σου κόβουν την ανάσα και την ατέρμονη ενέργεια, να αποτελούν στοιχεία που την κάνουν να δίνει την εντύπωση ότι δεν κοιμάται ποτέ. Και έτσι ακριβώς είναι. 

Το μέρος αυτό σε παρασέρνει στον όμορφο ρυθμό του από το πρώτο λεπτό παρουσίας σου εκεί, με όσους είχαν την τύχη να απολαύσουν τις διακοπές τους εκεί να κάνουν λόγο όχι «για μία ακόμα απόδραση», μα για ταξίδι ζωής. 

Και το αποφάσισες. Θα μπεις στο αεροπλάνο για το περίφημο Big Apple. Πού θα μείνεις, όμως; Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές είναι σίγουρα η Meatpacking District με τους δρόμους γεμάτους από τους πολυτελείς οίκους μόδας, τους εκθεσιακούς χώρους αλλά και τα must-visit μουσεία. Ακριβώς στην καρδιά αυτής της λαμπερής γειτονιάς βρίσκεται ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της Νέας Υόρκης, το Gansevoort Meatpacking

 

Το ξενοδοχείο αντανακλά το στυλ της περιοχής, από την οποία περιβάλλεται σε συνδυασμό με μοντέρνα διακόσμηση και τα αυθεντικά έργα τέχνης που διαθέτει μέσα. Μια αστική όαση από το lobby έως και το δωμάτιο, η οποία δεν απογοητεύει ποτέ. 

Ο εσωτερικός χώρος του δωματίου συνεχίζει το ίδιο μοτίβο της luxury φινέτσας, ενώ διαθέτει αρκετές ενδιαφέρουσες εξατομικευμένες υπηρεσίες δωματίου, όπως προσωπικό γυμναστή αλλά και in-room spa για να μη ξεβολευτείς ποτέ από την ηρεμία των διακοπών σου.

 

Ένα από τα highlights του ξενοδοχείου είναι η rooftop θερμαινόμενη πισίνα με θέα την τσιμεντένια ζούγκλα του Μανχάταν, την οποία ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά. Όσο για το φαγητό, εκείνο ξεπερνά κάθε προσδοκία. Εξαιρετικά εστιατόρια για κάθε φιλοξενούμενο και όχι μόνο.

Μάλιστα, η τοποθεσία ευνοεί αρκετά σε χρονικό επίπεδο, αφού βρίσκεσαι ένα βήμα μακριά από μουσικές παραστάσεις, εκθέσεις αλλά και μουσεία που θα σου κλείσουν το μάτι, όπως, για παράδειγμα, το Whitney Museum of American Art.

 

Από την άλλη πλευρά, βρίσκεις μπροστά σου το Chelsea Market και τότε ετοιμάσου να χαθείς με τις ώρες ανάμεσα στα μικρά μαγαζάκια, να δοκιμάσεις μικρά πιάτα από ποικίλες κουζίνες, οι οποίες από την μυρωδιά αλλά και την πολύχρωμη εικόνα τους σε προσκαλούν στο δικό τους χορό. Αξίζουν να σημειωθούν τα oyster bars, τα tacos, τα φρέσκα, σπιτικά noodles αλλά και πολλά άλλα. 

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε καλά πως οι διακοπές στο εξωτερικό απαιτούν αρκετή ενέργεια, αφού περπατάς πολλά χιλιόμετρα, προσπαθώντας να χωρέσεις όλα εκείνα τα αξιοθέατα που έχεις προγραμματίσει και να γευτείς την αύρα της πόλης μέσα στις λίγες μέρες των διακοπών, πόσο μάλλον αν αυτό πρέπει να γίνει στην πρωτεύουσα του κόσμου. Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που θέλεις είναι να ανταμείψεις τον εαυτό σου με ένα χάδι ασύλληπτης ομορφιάς και πολυτέλειας που θα χαρίσει ένα ακόμη χαμόγελο στις επιλογές σου. 

 

Όσο για την τιμή, το κόστος δωματίου για διανυκτέρευση στο Gansevoort Meatpacking hotel ξεκινάει από 440 λίρες τη βραδιά (αν κάνεις κράτηση απευθείας και όχι μέσω κάποιας πλατφόρμας), τιμή σαφώς υψηλή για τον μέσο Έλληνα, άκρως δελεαστική, όμως, για την πλειοψηφία των Ευρωπαίων, οι οποίοι θεωρούν τη χώρα «εξαιρετικά οικονομική επιλογή για διακοπές».

 

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω ξενοδοχείο έχει καταφέρει το απίστευτο, «χτυπώντας» βαθμολογία τοποθεσίας 9,6/10 στο Booking.com!

ειδήσεις τώραξενοδοχείοΝέα Υόρκηταξίδι