Travel|18.05.2023 14:30

Η γαλλική Le Figaro αποθεώνει τη Μήλο: Tο νησί με το «σεληνιακό τοπίο»

Newsroom

Τις ομορφιές της Μήλου εκθειάζουν τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης. Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Le Figaro σημειώνει ότι το ελληνικό νησί είναι πασίγνωστο από την Αφροδίτη που εκτίθεται στο Λούβρο.

«Λευκό και μπλε όπως όλες οι Κυκλάδες; Περισσότερο από αυτό! Γιατί στη Μήλο, ο άψογος λευκός κιμωλιακός βράχος δίνει στο γαλάζιο της θάλασσας απίστευτο βάθος και λάμψη», αναφέρει η εφημερίδα, η οποία και προτρέπει τους αναγνώστες της να επισκεφθούν το νησί. Όπως σημειώνει, οι διακοπές στη Μήλο είναι ο  καλύτερος τρόπος να απολαύσει κανείς την ομορφιά όλων αυτών των σεληνιακών τοπίων.

Και στο γαλλικό AD το κυκλαδίτικο νησί

Και το γαλλικό AD, όμως, αφιερώνει τον χώρο του στο νησί, τονίζοντας ότι, τα τοπία της Μήλου, είναι αντάξια των μεγάλων μύθων, ενώ, τα νερά γύρω από το νησί, είναι τα πιο γαλάζια στις Κυκλάδες. «Πάρτε για παράδειγμα την παραλία Σαρακίνικο. Οι τεράστιοι βράχοι του, λευκασμένοι από τον ήλιο και σχηματισμένοι από αλμυρό νερό, ξεπροβάλλουν πάνω από τη θάλασσα και μπορούν να παραπέμπουν σε ένα σεληνιακό τοπίο», υπογραμμίζει το AD.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

FigaroΜήλοςΚυκλάδεςειδήσεις τώραελληνικά νησιά