Travel|18.06.2023 22:00

Σε αυτό το συγκρότημα κατοικιών στην Κίνα μένουν μέχρι και 22 χιλιάδες άτομα

Newsroom

Το μέγεθος μια μικρής πόλης έχει το συγκρότημα κατοικιών Regent International στην πόλη Hangzhou της Κίνας.

Το κτίριο λειτούργησε αρχικά ως πολυτελές ξενοδοχείο, αλλά στη συνέχεια μετατράπηκε σε συγκρότημα κατοικιών. Καλύπτοντας μια επιφάνεια 260.000 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει 36 -39 ορόφους και οι υπολογίζεται ότι ζουν σε αυτό 11.000 με 22.000 άτομα.

Αν δεν το επιθυμούν, δεν χρειάζεται καν να βγουν από το κτίριο, καθώς διαθέτει εστιατόρια, πισίνες, κομμωτήρια, σαλόνια νυχιών, σουπερμάρκετ και καφετέριες.

Το Regent International έχει την υπογραφή της Alicia Loo,  η οποία έχει, επίσης, σχεδιάσει το Singapore Sands Hotel, που είναι το δεύτερο επτάστερο ξενοδοχείο που υπάρχει στον κόσμο. Τα εγκαίνια  του έγιναν το 2013 και εκ τοτε αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή κτίρια στο Hangzhou.

Η πλειονότητα των κατοίκων είναι νέοι επαγγελματίες που αποφοίτησαν πρόσφατα από το κολέγιο ή πρόκειται να αποφοιτήσουν, αλλά μπορείτε επίσης να βρείτε ανάμεσα τους και ορισμένους influencers.

Το μικρότερα διαμερίσματα που δεν έχουν παράθυρα νοικιάζονται για 220 δολάρια το μήνα, ενώ τα μεγαλύτερα διαμερίσματα που διαθέτουν μπαλκόνι για περίπου στα 550 δολάρια τον μήνα.

κτίριοΚίναξενοδοχείοειδήσεις τώρα