Travel|03.04.2019 12:36
Το γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο Guardian
NewsroomΤο γαστρονομικό πλούτο της Μήλου αναδεικνύει ο βρετανικός Guardian με ένα εκτενές άρθρο, στο οποίο εξυμνεί το φαγητό, αλλά και το απαράμιλλο σκηνικό του φυσικού τοπίου του νησιού.
Η αρθρογράφος, Αμάντα Δερδάνις που επισκέφτηκε το νησί, γράφει για τις γεύσεις που συνάντησε σε όλα τα εστιατόρια που επισκέφτηκε και που, όπως αναφέρει, «μαγειρεύουν χρησιμοποιώντας φρέσκιες πρώτες ύλες, ενώ οι τιμές είναι λογικές».
Στο κείμενο γίνεται ειδική αναφορά και στους γεωλογικούς σχηματισμούς του κυκλαδίτικου νησιού, το οποίο απαριθμεί πάνω από εβδομήντα παραλίες.
Η αρθρογράφος περιγράφει την ομορφιά του Σαρακήνικου, για το οποίο μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά, ότι «η εικόνα του μοιάζει σαν να έχει τεθεί σε επεξεργασία μέσω του photoshop».
Διαβάστε ακόμη
- Η σιωπή του Φραπέ με τις πλάτες της ΝΔ, το σπάσιμο του αγροτικού μετώπου από τους Κρητικούς αγρότες και τα συγχαρητήρια του ΠΑΣΟΚ στον Πιερρακάκη
- Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη για απάτες με επιδοτήσεις ΟΠΕΚΕΠΕ – 15 προσαγωγές για εγκληματική οργάνωση
- Τι σημαίνει η εκλογή Πιερρακάκη στην προεδρία του Eurogroup
- Ηλιόλουστο σκηνικό πριν την πτώση της θερμοκρασίας: Πότε «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη