Travel|07.06.2019 08:31

Travelhut: Βρείτε συνταξιδιώτη για το επόμενο ταξίδι σας

Newsroom

Ολοκληρώνοντας τον τρίτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας της στο διαδίκτυο, η ελληνική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης travelhut.gr, έχει δώσει, έως σήμερα, σε εκατοντάδες ανθρώπους, που επιθυμούσαν να ταξιδέψουν και δεν είχαν παρέα, να βρουν τους πιο κατάλληλους συνταξιδιώτες .

Το travelhut.gr είναι μια κοινότητα ανθρώπων με κοινό ενδιαφέρον για τα ταξίδια και τις εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μέχρι τώρα έχουν ταξιδέψει περί τις 6.000 άτομα, έχουν πραγματοποιηθεί 23.520 ταξίδια, σε 1.260 προορισμούς σε Ελλάδα και εξωτερικό, έχουν δε αναρτηθεί 7.992 ιστορίες με τις εμπειρίες τους από τα μέρη τα οποία επισκέφτηκαν.

Δεν έχει σημασία τι τύπου ταξιδιώτης είστε, γιατί μπορεί να σας αρέσει να ταξιδεύετε με αεροπλάνο ή με μηχανή, με πλοίο ή με τρένο, να σας αρέσουν τα πολυτελή ξενοδοχεία ή το κάμπινγκ, ωστόσο μέσω της πλατφόρμας, έρχεστε σε επικοινωνία με άλλους ταξιδιώτες της κοινότητας, με τους οποίους ταιριάζετε με βάση τις επιλογές και τα κριτήρια σας, και έρχεστε πιο κοντά στο τελικό αποτέλεσμα, δηλαδή το να βρείτε συνταξιδιώτες άμεσα.

ταξίδιαtravelhut