Ryanair: Νέα δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
NewsroomΔυο νέα δρομολόγια, στο πτητικό της πρόγραμμα, ανακοίνωσε η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Ryanair.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της χθεσινής της ανακοίνωσης, για την εκτέλεση νέου δρομολογίου, από την Αθήνα προς το Κίεβο της Ουκρανίας, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, προσθέτει άλλη μια ανακοίνωση, σήμερα.
Αφορά, την απευθείας σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Τελ Αβίβ, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως, από τον Απρίλιο του 2019.
Για το θερινό της πρόγραμμα, η Ryanair, περιλαμβάνει 31 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 5 νέα δρομολόγια προς το Δουβλίνο, την Λαπεενράντα, τη Μάλτα, το Μάντσεστερ και το Τελ Αβίβ.
Αντίστοιχα, από Αθήνα, ως μέρος τους καλοκαιρινούς της προγράμματος, του 2019, περιλαμβάνει 33 δρομολόγια στο σύνολο, και 6 νέα δρομολόγια προς την Κατάνια, το Αϊντχόφεν, το Κίεβο, το Λονδίνο Λούτον, το Μαρακές και το Παλέρμο, μεταφέροντας 2.4 εκατομμύρια επιβάτες μέσω της Αθήνας το επόμενο έτος.
- Τι δείχνουν μετά τη ΔΕΘ οι δημοσκοπήσεις: Ποιο κοινό ζορίζονται να προσεγγίσουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση
- Τι αποκάλυψε ο διασώστης του ΕΚΑΒ στο OPEN για Μαζωνάκη: «Ο απινιδωτής των γιατρών δεν λειτουργούσε»
- Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς δρούσε η σπείρα Γεωργιανών διαρρηκτών - Το κόλπο με την κόλλα και πως έλεγχαν ποιοι έλειπαν από τα σπίτια
- Επιστήμονες υπολόγισαν πότε θα ξεμείνει η Γη από οξυγόνο... και είναι νωρίτερα απ’ όσο πιστεύαμε