Ryanair: Νέα δρομολόγια από Αθήνα και Θεσσαλονίκη
NewsroomΔυο νέα δρομολόγια, στο πτητικό της πρόγραμμα, ανακοίνωσε η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρία Ryanair.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της χθεσινής της ανακοίνωσης, για την εκτέλεση νέου δρομολογίου, από την Αθήνα προς το Κίεβο της Ουκρανίας, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως από τον Απρίλιο του 2019, προσθέτει άλλη μια ανακοίνωση, σήμερα.
Αφορά, την απευθείας σύνδεση μεταξύ Θεσσαλονίκης – Τελ Αβίβ, με συχνότητα 2 πτήσεων εβδομαδιαίως, από τον Απρίλιο του 2019.
Για το θερινό της πρόγραμμα, η Ryanair, περιλαμβάνει 31 δρομολόγια στο σύνολο για τη Θεσσαλονίκη, με 5 νέα δρομολόγια προς το Δουβλίνο, την Λαπεενράντα, τη Μάλτα, το Μάντσεστερ και το Τελ Αβίβ.
Αντίστοιχα, από Αθήνα, ως μέρος τους καλοκαιρινούς της προγράμματος, του 2019, περιλαμβάνει 33 δρομολόγια στο σύνολο, και 6 νέα δρομολόγια προς την Κατάνια, το Αϊντχόφεν, το Κίεβο, το Λονδίνο Λούτον, το Μαρακές και το Παλέρμο, μεταφέροντας 2.4 εκατομμύρια επιβάτες μέσω της Αθήνας το επόμενο έτος.
- Συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Διαβάζοντας τα 14 σημεία... πίσω από τις λέξεις - Τι εξασφαλίζει το προσχέδιο
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: «Έχουμε γενοκτονία γυναικών» - Συγκέντρωση έξω από τη ΓΑΔΑ
- Οργή στο Μισισίπι: Αστυνομικοί σκότωσαν παιδί ενός έτους, ενώ καταδίωκαν τη μητέρα του για κλοπή
- «Η αλληλεγγύη, η μεγαλύτερη δύναμη»: Το σινεμά Απόλλων στηρίζει γείτονά του μετά από καταστροφή