Eurowings: Νέες πτήσεις και αύξηση δρομολογίων
Ντέπη ΧιωτοπούλουΔυο νέες πτήσεις για την Ελλάδα προσθέτει στο πτητικό της πρόγραμμα για το καλοκαίρι του 2020, η αεροπορική εταιρία Eurowings, μέλος του Ομίλου Lufthansa.
Πρόκειται για τις απευθείας πτήσεις για την Ελλάδα από το Ντίσελντορφ και τη Στουτγάρδη, με προορισμό τη Σαντορίνη και την Κω. Οι πτήσεις για Σαντορίνη θα ξεκινήσουν την 01η Μαΐου και θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή, ενώ οι πτήσεις για Κω θα γίνονται κάθε Τρίτη και Σάββατο, από τις 23 Μαΐου.
Ενίσχυση πτήσεων
Επιπλέον, η Eurowings ανακοίνωσε και την ενίσχυση της γραμμής της Θεσσαλονίκης από το Αμβούργο, με την προσθήκη μιας επιπλέον πτήσης.
Με την ενισχυμένη σύνδεση οι επιβάτες θα μπορούν από τις 03 Ιουλίου 2020 να ταξιδεύουν απευθείας προς και από τη Θεσσαλονίκη έξι φορές την εβδομάδα, με εισιτήρια που ξεκινούν από 49,99 ευρώ.
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία