Travel|15.02.2020 13:04

Πόλεμος των Αστρων: Σύντομα οι κρατήσεις στο «διαστημικό» ξενοδοχείο

Newsroom

Η Disney ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη ότι εντός του 2020 ξεκινήσουν οι κρατήσεις  στο ξενοδοχείο του «Πολέμου των Αστρων», το οποίο θα είναι βγαλμένο μέσα από την κινηματογραφική σειρά και τη μάχη ανάμεσα στους Τζεντάι και τους Σιθ.  

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η Ann Morrow Johnson, στέλεχος της Walt Disney, οι επισκέπτες «θα ζουν μέσα σ’ ένα διαστημικό κρουαζιερόπλοιο. Και θα συμμετέχουν σε μία ευρύτερη ιστορία από τον Πόλεμο των Αστρων». Όσοι καταφέρουν να κάνουν κράτηση για το ξενοδοχείο και τα διαστημικά δωμάτια του θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να το επισκεφτούν το 2021 όταν και θα ανοίξει τις πύλες του στο θέρετρο της Walt Disney στη Φλόριντα. 

Η περιπέτεια αρχίζει με το που φτάνεις στον τερματικό σταθμό του δια-γαλαξιακού διαστημοπλοίου στο World Disney World, για check-in. Ο επισκέπτης επιβιβάζεται σε άκατο για μεταφορά του στο διάστημα. Η οποία «αγκυροβολεί» στο διαστημόπλοιο Halcyon, η μπουκαπόρτα ανοίγει, οι επισκέπτες πατούν το πόδι τους στο «κατάστρωμα» και το ταξίδι τους αρχίζει. Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν εκπαίδευση σε σπαθομαχία με τη σπάθα φωτός και επίσκεψη στη «γέφυρα» του διαστημόπλοιου για να μάθουν τα πάντα για τη λειτουργία του και το πώς να χειρίζονται τα συστήματά του.

 

Πόλεμος των ΆστρωνDisney