Θάνος Πλεύρης: Nα συνεχίσετε να προσφέρετε την αληθινή είδηση μακριά από την παραπληροφόρηση

Newsroom

γράφει ο Θάνος Πλεύρης, υπουργός Υγείας

Πολλές ευχές στην ομάδα του ethnos.gr για να συνεχίσει την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση. Οι ειδήσεις που προέρχονται από έγκυρες πηγές ή από τη  διασταύρωση στοιχείων, ο σχολιασμός και η ανάλυση γεγονότων για τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά γεγονότα  συμβάλλουν στην σωστή  ενημέρωση των πολιτών.

Η επικαιρότητα και τα γεγονότα εναλλάσσονται με καταιγιστικό ρυθμό και η επιτυχία σας έγκειται στο να συνεχίσετε να προσφέρετε την αληθινή είδηση μακριά από την παραπληροφόρηση. Η ποιότητα της ενημέρωσης αποτελεί σημαντικό εφόδιο όχι μόνο για τους πολίτες αλλά και για εμάς τους πολιτικούς. Το ΕΘΝΟΣ κέρδισε την προτίμηση των αναγνωστών του για την εγκυρότητα των ειδήσεων τους.

Στα τρία χρόνια λειτουργίας του ethnos.gr και τα 108 του ονόματος ΕΘΝΟΣ έχετε κερδίσει πιστούς αναγνώστες, αναδεικνύοντας πληθώρα αποκαλυπτικών θεμάτων που απασχόλησαν έντονα την κοινή γνώμη και τα οποία διαμόρφωσαν την «ατζέντα» της επικαιρότητας. Εύχομαι στη δυναμική δημοσιογραφική ομάδα και σε όλους τους συντελεστές να συνεχίσουν να υπηρετούν με αντικειμενικότητα, εγκυρότητα και πληρότητα το πολύτιμο αγαθό της ενημέρωσης, της προάσπισης της αλήθειας για την έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση των πολιτών.

υπουργείο ΥγείαςΘάνος Πλεύρης