Τηλεόραση|14.04.2020 12:07

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η μάχη με την παχυσαρκία και οι δυσκολίες της καραντίνας

Newsroom

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω», στον ΑΝΤ1 ήταν το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας (13/4) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς βιώνει τις ημέρες της καραντίνας λόγω κορονοϊού, καθώς και για τη διαδρομή της σε σχέση με την παχυσαρκία, ένα θέμα που την ταλαιπώρησε στην εφηβεία.

Σε ερώτηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τη μάχη της με την παχυσαρκία και εάν το θέμα αυτό τη «στοιχειώνει» σήμερα η τραγουδίστρια απάντησε: «Δεν ένιωθα καλά εγώ καθόλου με τον εαυτό μου και με αυτό που συνέβαινε, αρχικά. Στη συνέχεια, κατάλαβα ότι αυτό το πράγμα κρύβει πάρα πολλά άλλα πιο υπόγεια προβληματάκια που είχα να αντιμετωπίσω. Δε με στοιχειώνει, όχι, θεωρώ είναι μια διαδρομή που με έβαλε πάλι μέσα στον δρόμο μιας ουσίας. Την αντιμετώπισα τότε στην εφηβεία, μια στιγμή που ο καθένας από μας θέλει να αρέσει και να το εισπράττει.

Αλλά μου άφησε ένα πολύ μεγάλο δώρο που λέγεται πείσμα, το οποίο αυτήν τη στιγμή επίσης μου είναι πολύ χρήσιμο. Χρειάστηκε πείσμα για να μπορέσω να βγω από αυτήν (την κατάσταση). Αυτό είναι ένα όπλο που χρησιμοποίησα μετά σε αυτό που κάνω γιατί επίσης αυτή η δουλειά χρειάζεται πολύ πείσμα και πάρα πολλή πειθαρχία, ακόμα και αν φαντάζει εντελώς ελεύθερη [...] Είμαι ένας άνθρωπος που έρχεται πολύ συχνά αντιμέτωπος με φόβους, που με καθυστερούν αρκετά. Αλλά υπάρχει ένα κομμάτι μου που με ενδυναμώνει».

Για τον εγκλεισμό η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Η καραντίνα δεν μου πάει καθόλου. Έχω περάσει αρκετά δύσκολα αυτό το διάστημα. Έχω καταφέρει αυτή τη στιγμή να έχω μια ισορροπία. Αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πάψει να με αφορά ποτέ και το έξω και η επικοινωνία. Έχω ζοριστεί. Είμαι και μόνη μου. ΟΙ πρώτες μέρες ήταν ατελείωτες. Το βίωσα δραματικά από την αρχή. Τώρα αναπτύσσω άλλα ενδιαφέροντα. Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ καθόλου. Το βίωσα δραματικά πολύ από την αρχή, βασανιστικά. Λίγο ασκούμαι, λίγο πηγαίνω βόλτα στη γειτονιά με τον σκύλο, λίγο μαγειρεύω». Μάλιστα είπε ότι, εν αντιθέσει με πολλούς καλλιτέχνες, δεν την ενθουσιάζουν οι διαδικτυακές συναυλίες.

καραντίναΕλεωνόρα ΖουγανέληπαχυσαρκίαΝίκος Χατζηνικολάου