Τηλεόραση|14.04.2020 15:53

MasterChef: Το κλαρίνο και η μάγισσα που μιλάει πίσω από τις πόρτες

Newsroom

Μία ιδιαίτερη ομαδική δοκιμασία περίμενε τους δέκα παίκτες του «MasterChef» στο επεισόδιο της Μ. Δευτέρας. Μια δοκιμασία για γερά νεύρα και λεπτές ισορροπίες όπως αποδείχθηκε και στο φινάλε, με τους κριτές να δυσκολεύονται στην κρίση τους. 

Η Μαρία ήταν η παίκτρια, η οποία είχε το καλύτερο πιάτο στο τεστ δημιουργικότητας και αυτόν την έκανε αυτόματα αρχηγό και στην χθεσινή δοκιμασία. Η Μαρία διάλεξε για την ομάδα της το κόκκινο χρώμα και ταυτόχρονα κλήθηκε να διαλέξει και τον αρχηγό της απέναντι ομάδας. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι η 21χρονη παίκτρια θα επέλεγε τον Δημήτρη, ωστόσο, έκανε την ανατροπή και διάλεξε τον Γιώργο. 

Ένα ολοκληρωμένο και απαιτητικό μενού σε δύο εκδοχές, comfort και fine dinning, όλα συνδυασμένα με ιδιαίτερα κρασιά, ήταν αυτό που είχαν να ετοιμάσουν οι δύο πενταμελείς ομάδες για τους καλεσμένους τους, τον Οίνοscent και sommelier Δάνη Αγαπητό και τη sommelier Λίλη Χαλκιά, αλλά και για τους μέντορες του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην κόκκινη ομάδα είχε η Κατερίνα Λένη, η οποία ανέλαβε να φτιάξει ένα ξεχωριστό γλειφιτζούρι. «Κάποιον θα βρω και εγώ να διώξω» ανέφερε με χιούμορ. «Μας απειλεί η κομμώτρια; Την αγαπάμε, την εκτιμάμε, αλλά ο καθένας στο επάγγελμα του» απάντησε επίσης με χαμόγελο, ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

H εξομολόγηση του Γιώργου Λασκαρίδη για τη σύντροφό του

Στα παρασκήνια της ομαδικής δοκιμασίας του «MasterChef» βρέθηκε η κάμερα της πρωινής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου». Εκεί ο Γιώργος Λασκαρίδης αναφέρθηκε στη σχέση του με τη σύντροφό του, Λότους και τόνισε πως αν κερδίσει το «MasterChef» θα της κάνει πρόταση γάμου δημόσια. «Ο γάμος θα γίνει έτσι και αλλιώς. Το είχα πει. Η Λότους θέλω πάρα πολύ να είναι στη ζωή μου και θα υπάρξουν πάρα πολλές ρομαντικές στιγμές που θα μπορώ να τη ζητήσω σε γάμο. Αλλά αν νικήσω θα το κάνω δημόσια, γιατί το είχα πει». 

MasterChef 2020MasterChef