Τηλεόραση|15.04.2020 17:00

Χάρης Ρώμας: Τι λέει για το πρόσωπο που πεθαίνει στο Καφέ της Χαράς

Newsroom

Ο Χάρης Ρώμας, δημιουργός της σειράς «Το Καφέ της Χαράς», σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την καθημερινότητά του στην καραντίνα και μια δυσάρεστη εξέλιξη στα επόμενα επεισόδια του σίριαλ. Μπορεί τα γυρίσματα του «Καφέ της Χαράς» να παραμένουν στον «πάγο» λόγω κορονοϊού, όμως ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά δεν σταματούν να γράφουν.

«Η συμφωνία μας για το Καφέ της Χαράς είναι να κάνουμε πολλά επεισόδια. Το γράφουμε πολύ προσεκτικά, με πολλή συζήτηση το κάθε επεισόδιο και το κάθε πρόσωπο που θα μπει» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Σε ερώτηση για το αν πεθαίνει κάποιος ήρωας της σειράς, ο γνωστός δημιουργός απάντησε θετικά: «Πρώτα απ’ όλα δεν θα γίνει άμεσα. Είναι ένα πρόσωπο - δεν θα σας πω αν είναι άντρας ή γυναίκα - το οποίο παίζει σημαντικό ρόλο στην ιστορία και αποφασίσαμε να το κάνουμε όταν φτάσει η στιγμή. Έχουμε πολλά επεισόδια μπροστά. Δεν θα γίνει τώρα. Το αγαπάμε το σίριαλ και το κάνουμε με πολλή όρεξη.

Ο Χάρης Ρώμας ανέφερε ότι πάντα πίστευε πως πίσω από τις σειρές που δημιουργεί πρέπει να υπάρχει ένα κοινωνικό μήνυμα, ενώ όταν ερωτήθηκε για το πρόσωπο που θα «πεθάνει» στη σειρά είπε: «Δεν πρέπει να φοβάται ένας δημιουργός να βάλει (στο σενάριο) όλα όσα αντιπροσωπεύουν τη ζωή, και ο θανατος μεσα σε αυτά».

Καφέ της ΧαράςΚατερίνα ΚαινούργιουΤο καφέ της ΧαράςΧάρης Ρώμας