Τηλεόραση
|
20.04.2020 17:38
Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα γραφεία του Open TV και του «Εθνους»
NewsroomΑγνωστοι προκάλεσαν ολιγόλεπτη διακοπή του ζωντανού προγράμματος του OPEN TV, καθώς με τηλεφώνημά τους, το οποίο αποδείχτηκε φάρσα, προειδοποίησαν για βόμβα στα γραφεία που στεγάζεται το κανάλι, καθώς και η έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του «ΕΘΝΟΥΣ».
Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 4:00 το μεσημέρι, άγνωστος τηλεφώνησε προειδοποιώντας για την ύπαρξη βόμβας στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού.
Αμέσως, η εκπομπή των Χαριτάτου, Καραμέρου διακόπηκε, ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας έφτασε στα κτίρια προκειμένου να ελέγξουν τους έτσι κι αλλιώς πολύ καλά φυλασσόμενους χώρους.
Υστερα από λίγη ώρα διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για φάρσα και το πρόγραμμα του σταθμού συνεχίστηκε κανονικά.
Διαβάστε ακόμη
- Μήνυμα Μητσοτάκη σε αγρότες: «Η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή αλλά καλό είναι ο διάλογος να γίνει με τους δρόμους ανοιχτούς»
- Σάμος: Φρικτός θάνατος 12χρονου παιδιού από προπέλα σκάφους σε ναυάγιο μεταναστών
- Στο αγροτικό μπλόκο των Πράσινων Φαναριών ο δρόμος είναι κλειστός από... κλούβες τον ΜΑΤ
- Σάλος με Ρωσίδα influencer που έβαλε τον γιο της σε σακούλα συμπίεσης ρούχων και ρούφηξε τον αέρα - Τρομακτικό βίντεο