Τηλεόραση|21.04.2020 12:17

MasterChef 4: Η επεισοδιακή ψηφοφορία και η αποχώρηση του Γιώργου

Newsroom

Οι δύο παίκτες του MasterChef 4, που βρέθηκαν αντιμέτωποι στη διαδικασία της αποχώρησης το βράδυ της Δευτέρας (20/4) ήταν ο Γιώργος και ο Κώστας. Η Μαρία επέλεξε να χρησιμοποιήσει την κάρτα ασυλίας και να σώσει τη Ντέμη, που είχε λάβει τις περισσότερες ψήφους νωρίτερα, στην ψηφοφορία της μπλε ομάδας. 

Οι δύο παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο δυο παλιότερων διαγωνιζόμενων του MasterChef. Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και ο Πάνος Τόγιας επέστρεψαν στις κουζίνες του διαγωνισμού, αυτή τη φορά σε ρόλο κριτή και καλεσμένου σεφ.

Διαβάστε ακόμα: «MasterChef 4» λεξικό γαστρονομίας: Τι σημαίνει νούρι, παστινάκι και αροζάρω

Αν και τα δύο πιάτα είχαν αρκετές αστοχίες, η μπαλοτίνα του Γιώργου που άνοιξε του κόστισε την ποδιά. Η ψηφοφορία των κριτών του MasterChef 4 έδιωξε τον Γιώργο. Συνολικά, ο παίκτης έλαβε τέσσερα 6αρια και ένα 7αρι, συγκεντρώνοντας 31 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Κώστα. Δείτε τη διαδικασία της αποχώρησης.

«Κουράστηκα πάρα πολύ. Δεν είμαι παίκτης ψυχολογίας και τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχαν διάφορα μέσα στο σπίτι» είπε ο Γιώργος στους κριτές πριν αποχωρήσει. «Κλείστηκα στον εαυτό μου και στο δωμάτιο, δεν είχα δυνάμεις να μπαίνω στη διαδικασία να σκέφτομαι στρατηγικά» υποστήριξε πριν βγει από το σπίτι του MasterChef 4, ο Γιώργος.

Δείτε πώς αντέδρασαν οι παίκτες όταν επέστρεψε στο σπίτι ο Κώστας, ο οποίος ήταν πολύ συγκινημένος γιατί βρέθηκε στη δοκιμασία με τον φίλο του τον Γιώργο, κάτι που του κόστισε πολύ. Στο γράμμα της αποχώρησης, ο Γιώργος ζήτησε συγγνώμη από την Κατερίνα, που δεν γύρισε στο σπίτι για να της δώσει την ευκαιρία να τον διώξει εκείνη.

Αυτοί είναι οι εννέα παίκτες που έχουν «επιβιώσει» στο MasterChef 4 μέχρι στιγμής:

T

Δείτε τα σχόλια του Ηρακλή Αποστολίδη στη φωλιά των Κου Κου μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Γιώργου Λασκαρίδη από το MasterChef:

MasterChef 2020MasterChefτελικός MasterChef