Εurovision: H Έλενα Παπαρίζου στο live πρόγραμμα του «Europe Shine A Light»
NewsroomΤην απόφαση της να τιμήσει τα 41 τραγούδια που θα συμμετείχαν στο φετινό ακυρωθέντα 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έλαβε πρόσφατα ως γνωστό η EBU.
H όλη αυτή παραγωγή που θα βγει στον αέρα το βράδυ της 16ης Μαίου (22.00 ώρα Ελλάδος), στο κανάλι της Eurovision στο Youtube θα φέρει τον τίτλο: «Europe Shine A Light» που είναι εμπνευσμένος από το νικητήριο τραγούδι της Μεγάλης Βρετανίας και της Katrina «Love Shine A Light» στο διαγωνισμό του 1997.
Εκτός όμως από τους 41 καλλιτέχνες του φετινού διαγωνισμού, η EBU έχει προσκαλέσει και μια σειρά από τραγουδιστές που συνέδεσαν το όνομα τους με την Eurovision. Μεταξύ των οποίων είναι και η Έλενα Παπαρίζου, η οποία πρώτευσε στο 50ο διαγωνισμό του 2005 με το τραγούδι «My Number One». Σύμφωνα με πληροφορίες την ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά αναμένεται να μεταδώσει και η ΕΡΤ.
- Αν είναι δυνατόν κάμπιες και KFC; Παράξενα χριστουγεννιάτικα έθιμα και παραδόσεις που δεν θα πιστεύατε ποτέ ότι υπάρχουν!
- Νέες αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «αγροτοπατέρες» και η… δραστική φόρμουλα για να ξεφεύγουν από ελέγχους
- Υπόθεση Τζιν Χάνλον: «Φως» στο θρίλερ του θανάτου της 16 χρόνια μετά - Το ημερολόγιο που έδειξε τον δολοφόνο
- «Θα επιστρέψω ακόμα πιο δυνατή»: Η πρώτη ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου μετά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο