Τηλεόραση|24.04.2020 18:08

MasterChef 4: Η σχέση της Μαρίας με τον Μπέλλο και το φλερτ με τον Ηλία

Newsroom

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκαν στο επεισόδιο του MasterChef 4 της περασμένη Τετάρτης η Μαρία Μπέη, ο Δημήτρης Μπέλλος και ο Ηλίας Κιαζόλι Σε πολλούς φάνηκε περίεργο το γεγονός πως η Μαρία και ο Ηλίας φάνηκαν να «μισιούνται» τόσο πολύ, αλλά και ότι ο Δημήτρης Μπέλλος κατέβηκε οικειοθελώς από τον εξώστη για να αντιμετωπίσει τον πρώην συμπαίκτη του. Με κίνδυνο να φύγει οριστικά από το MasterChef 4 και από το πλευρό της αγαπημένης του.

Διαβάστε ακόμα: MasterChef 4: Η κόντρα Μάρλεν - Μαρίας και η ανάρτηση που προκαλεί 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας η Μαρία ήταν πολύ αναστατωμένη στον εξώστη, ενώ αν και ο Ηλίας πήρε εξαιρετικές κριτικές, τελικά οι κριτές κράτησαν τον Μπέλλο στο παιχνίδι. Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου υπάρχει ένα διαφορετικό παρασκήνιο πίσω από την αυθόρμητη απόφαση του Δημήτρη Μπέλλου να κατέβει στη δοκιμασία. Όπως ειπώθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open, η Μαρία πριν κάνει σχέση με τον Μπέλλο, φλέρταρε με τον Ηλία. 

Τη σχέση Μαρίας - Δημήτρη σχολίασε ο Ηλίας Καζιόλι «Στη φωλιά των Κου Κου» μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι. «Για μένα πάνω από έρωτα και μαγειρική είναι η φιλία».

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής (26/04):

Οι διαγωνιζόμενοι του φετινού διαγωνισμού, μετά από μια πολύ δυνατή εβδομάδα με επιστροφές αλλά και εκπλήξεις βρίσκονται στο MasterClass και έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Οι επίδοξοι σεφ μπαίνουν στην κουζίνα του MasterChef και εκεί τους περιμένουν ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης. Αυτή τη φορά, η τάξη με τους επίδοξους σεφ έχει κέφια, φαντασία αλλά και παράδοση. Καλεσμένος στο MasterClass της Κυριακής (26/04) είναι ο σεφ Νίκος Θωμάς, ο οποίος ετοιμάζει ένα γευστικότατο πιάτο. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς κλείνει πονηρά το μάτι στους παίκτες λέγοντας: «Ετοιμαστείτε για μια δυνατή εβδομάδα»!

τελικός MasterChefMasterChefMasterChef 2020