Τηλεόραση|26.04.2020 18:14

Νέα σειρά στην TV: Οι ήρωες του Αρκά επανέρχονται με νέες ιστορίες

Newsroom

Ο Στέφανος Κοσμίδης, ο Κωνσταντίνος Οικονόμου και ο Δημήτρης Αγοράς ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τους ήρωες του Αρκά... αλλιώς! Το πρώτο μίνι επεισόδιο από τον «Προφήτη» είναι έτοιμο, ενώ στον πιλοτικό σχεδιασμό της σειράς περιλαμβάνονται επίσης σκηνές από τα κόμικς «Τα Ζευγάρια», «Ο Προφήτης», «Τα Μαύρα», «Μαλλί με Μαλλί», «Χωρίς Πάγο», «Χρόνια Δίσεκτα» και το «Μετά την Καταστροφή».

«Βασιζόμαστε πάνω στους χαρακτήρες του Αρκά διατηρώντας το καυστικό του χιούμορ που τόσα χρόνια σκιαγραφεί τον Ελληνα και τις συνήθειές του. Δεν προσπαθούμε να αποτυπώσουμε το σκίτσο του γιατί θα ήταν άνιση η μάχη. Εχει ένα πολύ καθαρό και πολύ συγκεκριμένο σκίτσο ο Αρκάς, το οποίο δεν έχει νόημα να το μετατρέψουμε σε live εικόνα» θα μας πει ο εκ των δημιουργών της σειράς, Στέφανος Κοσμίδης, και θα προσθέσει: «Διατηρούμε αναλλοίωτο το κείμενο του δημιουργού, από τον οποίο έχουμε πάρει φυσικά και την άδεια για την όλη δουλειά που έχουμε κάνει».

Η σειρά προορίζεται να προβληθεί στην τηλεόραση τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο ακόμη δεν έχει κλείσει συμφωνία με κάποιο κανάλι. Σύμφωνα με τον κ. Κοσμίδη, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για «Τα ζωντανά του Αρκά» ορισμένα κανάλια, μεταξύ των οποίων ο Alpha, το Star και το Mega. «Περιμένουμε να λήξει η καραντίνα για να προχωρήσουν οι επαφές μας και να καταλήξουμε στο κανάλι που θα τη φιλοξενήσει στο πρόγραμμά του» εξηγεί ο κ. Κοσμίδης.

σειράΑρκάς