Τηλεόραση|28.04.2020 13:01
Open TV: Εκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Βγαίνουμε από το σπίτι - Τα πρώτα βήματα»
NewsroomΤο στρατηγικό πλάνο της σταδιακής άρσης των περιοριστικών μέτρων, τo τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, αλλά και οι εξειδικεύσεις από τους αρμόδιους υπουργούς, απόψε στις 17:55 στο OPEN, στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Βγαίνουμε από το σπίτι-Τα πρώτα βήματα» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.
Αναλυτικά το σχέδιο της επιστροφής της χώρας στην κανονικότητα. Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν. Τα ερωτήματα για τα σχολεία. Η υποχρεωτική χρήση της μάσκας και ο τρόπος λειτουργίας των καταστημάτων.
Στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή «Βγαίνουμε από το σπίτι-Τα πρώτα βήματα» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, απόψε στις 17:55 στο OPEN.
Διαβάστε ακόμη
- Λίβανος: «Προοίμιο χερσαίας εισβολής» η ανατίναξη γέφυρας στα νότια της χώρας - Τι λέει το Ισραήλ
- Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Επόμενοι στόχοι οι σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας; Οι απειλές Τραμπ και Ιράν
- Συνελήφθησαν δυο νεαροί για τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή στην Καρδίτσα - Η διαφωνία και η μοιραία μαχαιριά
- Ένοχος για απάτη με τεχνητή νοημοσύνη: Πώς «έκλεψε» εκατομμύρια από τη μουσική βιομηχανία