Τηλεόραση|05.05.2020 11:40

MasterChef 4: Η εκδίκηση της Μαρλέν και η πολυπόθητη κάρτα ασυλίας

Newsroom

Οι παίκτες του MasterChef 4 επέστρεψαν στις κουζίνες το βράδυ της Δευτέρας (4/5) για να μάθουν από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ότι η περίφημη κάρτα ασυλίας που δίνει συγκριτικό πλεονέκτημα σε όποιον την κερδίσει είναι και πάλι διαθέσιμη. Η τελευταία χρήση της κάρτας είχε γίνει από τη Μαρία, η οποία είχε σώσει την Ντέμη, όταν εκείνη ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της στην ψηφοφορία ομαδικής ασυλίας.

Οι 11 διαγωνιζόμενοι προχώρησαν σε Mystery Box, με τη Μάρλεν, τον Δημήτρη, τη Μαρία και τον Σταυρή να έχουν τα καλύτερα πιάτα, ωστόσο αυτό που κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές ήταν αυτό της Μάρλεν. Η Μάρλεν αφιέρωσε το πιάτο της στον κριτή Πάνο Ιωαννίδη και είχε κάποια πλεονεκτήματα λόγω του ότι κέρδισε, τα οποία χρησιμοποίησε κατά των συμπαικτών της που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, στη Μαρία έδωσε τα πιο δύσκολα υλικά, με τις δυο τους να έρχονται σε ρήξη μπροστά στους κριτές. Το ποιος θα πάρει την κάρτα ασυλίας θα το δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης. Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν, την κάρτα θα κερδίσει άτομο που δεν την ξαναπήρε, δηλαδή σίγουρα δεν είναι η Μαρία ή η Κατερίνα. Ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα θα «μονομαχήσει» με τη Μαριάννα, η οποία έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι με την επιστροφή της και θα είναι εκείνη που θα λάβει υψηλότερη βαθμολογία από τη συμπαίκτριά της. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε!», η Μαρία Μπέη θα είναι αυτή τελικά που θα αναδειχθεί τρίτη στον διαγωνισμό, νικώντας ωστόσο τον αγαπημένο της στο παιχνίδι, ∆ημήτρη Μπέλλο.

Δείτε τα highlights του 58ου επεισοδίου:

Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου της Τρίτης 5/5:

MasterChefτελικός MasterChefMasterChef 2020