#skasexamogelo No23: Χορός στο σαλόνι και απολυμαντές που παίζουν μπάσκετ
NewsroomΚορονοϊός, θάνατοι, κρούσματα… Λέξεις που μπήκαν στην καθημερινότητά μας, «βομβαρδίζουν» το κεφάλι μας και μειώνουν τα όρια των αντοχών μας. Η επικαιρότητα κυριαρχείται από «μαύρες» ειδήσεις, οι αναγνώστες αναζητούν διέξοδο και οι ευχάριστες, «χαμογελαστές» ειδήσεις είναι πιο απαραίτητες από ποτέ.
Το ethnos.gr αντιλαμβανόμενο απόλυτα την ανάγκη των αναγνωστών, καθιερώνει το hashtag #skasexamogelo και το πλαισιώνει με το καθημερινό «αισιόδοξο δελτίο ειδήσεων» που θα περιλαμβάνει τα «καλά νέα» της ημέρας. Νέα που μας γεμίζουν αισιοδοξία, νέα που μας κάνουν να χαμογελάμε, ειδήσεις που μπορεί να μην είναι προτεραιότητα της αξιολόγησης των Μέσων, αλλά σ΄αυτή τη φάση αποσυμπιέζουν τον αναγνώστη που έχει ανάγκη να... σκάσει χαμόγελο.Κάθε μέρα ένα σύντομο βίντεο διάρκειας έως 10 λεπτών θα βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του ethnos.gr, πάντα με το hashtag #skasexamogelo, και θα μεταφέρει όλα τα ευχάριστα νέα που πέρασαν από τα social media ή δεν «ακούστηκαν» όσο θα θέλατε στα δελτία ειδήσεων των καναλιών και των ιστοσελίδων.
Ταυτόχρονα κι εσείς, ως χρήστες, έχετε τη δυνατότητα μέσω του hashtag #skasexamogelo που από σήμερα θα «παίζει» στο Twitter, να στείλετε τη δική σας «καλή» είδηση, το βιντεάκι εκείνο που το είδατε και σας έκανε να χαμογελάσετε, ώστε να συμπεριληφθεί στο «δελτίο ειδήσεων» και να «μοιραστεί» σε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες.
Όλοι το έχουμε ανάγκη σ΄αυτή τη δύσκολη ώρα… Έχουμε ανάγκη το #skasexamogelo
- Μεγάλη φωτιά και έκρηξη σε επιχείρηση στο Ομορφοχώρι Λάρισας: Ήχησε το 112 - Συγκλονιστικά βίντεο
- Marfin: Το φωτογραφικό υλικό που «έσπασε» τη σιωπή 16 χρόνων - Πώς οι Αρχές έφτασαν στους τρεις κατηγορούμενους
- «Μας πέταξε 15 μέτρα μακριά»: Ο πατέρας της 15χρονης ποδοσφαιρίστριας του ΠΑΟΚ περιγράφει το τροχαίο
- Ο Τραμπ έχει αφήσει οδηγίες «σε περίπτωση που τον σκοτώσει το Ιράν»: «Βομβαρδίστε τους όπως ποτέ ξανά»