Τηλεόραση|11.05.2020 13:45

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα στις «Άγριες Μέλισσες»: Θα γίνει μία μεγάλη καταστροφή στο Διαφάνι

Newsroom

Επιστρέφει το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 στους κανονικούς του ρυθμούς και τα νέα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών» ξεκινάνε τη Δευτέρα 18 Μαΐου. Στο Πρωινό μίλησε ο σκηνοθέτης της δραματικής σειράς, Λευτέρης Χαρίτος, για το πώς θα γίνονται πλέον τα γυρίσματα, τα τεστ που πέρασαν όλοι οι συντελεστές και ήταν αρνητικά.

Διαβάστε περισσότερα: Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Νέος εκβιασμός του Δούκα στην Ελένη

«Ξεκινούν τα γυρίσματα. Ο κ. Καραγιάννης έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα. Έχουμε μάσκες, πλεξιγκλάς, απολύμανση και έχουμε αλλάξει και λίγο τα σενάρια. Κάναμε όλοι οι συντελεστές τεστ το Σάββατο και είμαστε όλοι αρνητικοί. Θα κάνουμε κάβε βδομάδα τεστ. Για την ώρα έχουμε δώσει προτεραιότητα σε σκηνές που δεν έχουν φιλιά και αγκαλιές. Θέλουμε να κάνουμε μία ομαλή μετάβαση στο πώς θα ξεκινήσουμε. Είναι και ψυχολογικό το θέμα» είπε αρχικά ο σκηνοθέτης της σειράς. 

Επίσης, έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς. «Τα γυρίσματα ξεκινάνε από σήμερα και θα το πάμε σερί μέχρι το καλοκαίρι. Προβλέπεται μέχρι τέλος Ιουλίου. Θα γίνει η νύχτα του Διαφανίου. Θα έχουμε φωτιές και εντυπωσιακές σκηνές. Γενικά, θα μπούμε πολύ δυναμικά. Οι κακοί καταστρέφουν τη σοδειά του Διαφανίου. Δεν μένει τίποτα. Μόνο μια μαυρίλα και στάχτη. Οι έρωτες είναι σε δύσκολο σημείο. Η Ασημίνα είναι πλέον πολύ δύσκολη καθώς τα πράγματα έχουν βγει στον αέρα. Με την Ελένη κάτι θα γίνει. Πάντα έχει ανοιχτά τα χαρτιά της» συμπλήρωσε.

Άγριες μέλισσεςΜαρία Κίτσου