Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Υπέγραψε στον ΣΚΑΪ - Δύο εκπομπές στα σκαριά
NewsroomΕνδιαφέρουσες μέρες καραντίνας περνάει το μοντέλο και κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open, έχει αποχωρήσει από το Star και υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ (όπου βρίσκεται και η μάνατζέρ της, Ελενα Χριστοπούλου). Ωστόσο, η μετακίνησή της στο κανάλι του Φαλήρου δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα και το επόμενο διάστημα πρόκειται να υπάρξει ανακοίνωση αναφορικά με τη μεταγραφή της όμορφης παρουσιάστριας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ΣΚΑΪ πρότεινε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου να παρουσιάσει την επόμενη σεζόν το εβδομαδιαίο μουσικό show «The Masked Singer», το οποίο στην αρχή προοριζόταν για τον Σάκη Ρουβά. Ακόμα, όπως αναφέρει η πρωινή εκπομπή του Open, το μοντέλο θα παρουσιάσει και μια δεύτερη εκπομπή, ένα ξένο φορμά που έχει σχέση με τη μόδα.
- Η γενιά του Grindr: Όταν το προφίλ σου γίνεται βιτρίνα και εσύ προϊόν στο ράφι
- «Το βλέπεις αυτό;»: Νέο... πακέτο αρχείων για UFO από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ - Οι καταθέσεις από μυστική επιτροπή της CIA
- Η Ανταρκτική εκπέμπει SOS: Θερμοκρασίες 20 βαθμούς πάνω από τον μέσο όρο - Εξαφανίζονται πάγοι «ίσοι με τη Γαλλία»
- Σοκαριστικό βίντεο: Αεροπλάνο Boeing συγκρούστηκε με πύργο ραντάρ - Τρεις τραυματίες