Τηλεόραση|14.05.2020 18:21

Νέα ψυχαγωγικά προγράμματα στην ΕΡΤ: Θοδωρής Βαμβακάρης - Τάκης Γιαννούτσος με νέα εκπομπή

Newsroom

Ο Θοδωρής Βαμβακάρης και ο Τάκης Γιαννούτσος, χωρίς άδεια εξόδου, αλλά με απόσταση δύο μέτρων μεταξύ τους, ανηφορίζουν στην Αγία Παρασκευή και κάθε Παρασκευή βράδυ στις 23.15 θα μας τρολάρουν ανελέητα μέσα από τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο Άλλος».

Τα… μαγειρέματα αρχίζουν αύριο (Παρασκευή 15 Μαΐου), με πρώτο καλεσμένο τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο δημοφιλής σεφ, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, μιλάει για τα πάντα: για την ζωή του μετά την καραντίνα, τη γαστρονομία, την τηλεόραση, αλλά και για τα θέματα της επικαιρότητας, πίσω από το χαρακτηριστικό του μειδίαμα και με το ιδιαίτερο χιούμορ του.

Εν τω μεταξύ τα  δύο πρώτα επεισόδια της νέας αστυνομικής σειράς μυστηρίου «Η Πτώση» (The Fall) με πρωταγωνίστρια την Γκίλιαν Άντερσον, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν –σε Α΄ τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές της ΕΡΤ1. Η νέα αυτή σειρά, που θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Μαϊου θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Παρασκευή στις 00:15. Το σενάριο είναι του Άλαν Κίμπιτ και η σκηνοθεσία του Γιάκομπ Βερμπούγκεν, ενώ πρωταγωνιστούν οι Γκίλιαν Άντερσον, Τζέιμι Ντόρναν, Τζον Λιντς, Σιμόν Ντελάνι, Λάουρα Ντόνελι, Στιούαρτ Γκράχαμ, Μάικλ ΜακΕλιάτον, Μπρόνα Γουό και Ίαν ΜακΕλχίνεϊ.

Λεωνίδας ΚουτσόπουλοςΘοδωρής ΒαμβακάρηςΤάκης Γιαννούτσος