Τηλεόραση|17.05.2020 14:19

Έλενα Παπαρίζου: Εμφανίστηκε στη φετινη? Eurovision και τραγούδησε το «My number one»

Newsroom

Η ΕΒU, μετά την ακύρωση της φετινής διοργάνωσης, για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού τίμησε με έναν διαφορετικό τρόπο τους 41 καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν στον φετινό, ακυρωθέντα 65ο διαγωνισμό. Παρουσιάστηκαν βιντεοσκοπημένα και τα 41 τραγούδια (30 δευτερόλεπτα από το καθένα, με τα πιο δυνατά σημεία του τραγουδιού), μεταξύ αυτών και της συμμετοχής Ελλάδας και Κύπρου.

Tο «Eurovision: Europe Shine A Light» μας ταξίδεψε σε ολόκληρη την Ευρώπη και στην 65χρονη ιστορία του διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, με εκπλήξεις, ζωντανές συνδέσεις και μαγνητοσκοπημένα μηνύματα θρύλων του μουσικού θεσμού. 

Στη διάρκεια της μουσικής διοργάνωσης παρουσιάστηκε ένα τιμητικό βίντεο προς τους νικητές της Eurovision, όπου εμφανίστηκε, μεταξύ άλλων, η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περιέγραψε την καθημερινότητά της εν μέσω κορονοϊού και τραγούδησε το «My number one» σε acapella version, με το οποίο κέρδισε τον ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό το 2005. «Κάνω πολλά puzzle και σας τραγουδάω σε όλους: "you are the one, you're my number one". Σας αγαπώ».

Ραντεβού στο Ρόντερνταμ το 2021

Europe Shine A LightΈλενα ΠαπαρίζουEurovisionEurovision 2020