Τηλεόραση|17.05.2020 12:43

Δεύτερη ηχηρή παραίτηση στο MEGA: Αλλη μία αποχώρηση μετά τον Καπουτζίδη

Newsroom

Διίστανται οι πληροφορίες για την παραίτηση της Ιζαμπέλας Σασλόγλου από τη θέση της διευθύντριας προγράμματος του MEGA που οριστικοποιήθηκε την Παρασκευή. Φήμες κάνουν λόγο για διαφωνίες με τον Πέτρο Μπούτο, ενώ υπάρχει και η διαρροή πως το στέλεχος παραιτήθηκε σε καλό κλίμα για προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για τη δεύτερη παραίτηση εντός λίγων ημερών μετά από αυτή του Γιώργου Καπουτζίδη από τη θέση του υπεύθυνου μυθοπλασίας. Κάποιες πληροφορίες επιμένουν για εξ’ αρχής προβληματική σχέση της Σασλόγλου με άλλα στελέχη του MEGA και ιδιαιτέρως με τον μέχρι πρότινος επικεφαλής διαχείρισης προγράμματος του σταθμού και επίσημα πλέον νέο διευθυντή προγράμματος Πέτρο Μπούτο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και στο παλιό MEGA, με την Σασλόγλου τότε να είναι και πάλι αυτή που αποχώρησε από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις 23.30 το βράδυ του Σαββάτου το MEGA εξέδωσε ανακοίνωση για την ανάληψη της διεύθυνσης προγράμματος από τον Πέτρο Μπούτο, χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά για την Σασλόγλου γεγονός που ενισχύει το ρεπορτάζ περί αποχώρησης σε τεταμένο κλίμα. «Ο Πέτρος Μπούτος με 30 χρόνια δημιουργική και επιτυχημένη παρουσία σε επιτελικές και διευθυντικές θέσεις στην τηλεόραση αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Προγράμματος του MEGA» ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του καναλιού της Συγγρού.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως η παραίτηση έγινε σε καλό κλίμα για προσωπικούς λόγους και το στέλεχος είχε ενημερώσει εγκαίρως την ανώτερη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού πως δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθηκόντά της. Υπενθυμίζεται ωστόσο πως η Ιζαμπέλα Σασλόγλου είχε και πάλι υποβάλει παραίτηση από τον τηλεοπτικό σταθμό One τον περασμένο Οκτώβρη λίγες εβδομάδες πριν το σήμα και η ταινιοθήκη του MEGA καταλήξουν μετά από πλειστηριασμό στην Alter Ego. Τότε το θέμα τηw αποχώρησης δεν προχώρησε, ωστόσο, όπως αποδείχθηκε ήταν θέμα χρόνου να συμβεί.

Alter EgoΓιώργος ΚαπουτζίδηςMEGAΙζαμπέλα ΣασλόγλουΠέτρος Μπούτος