Τηλεόραση|18.05.2020 11:28

Αγριες μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Φτάνει η ώρα της αλήθειας για τον Κυπραίο

Αλέξης Μίχας

Η τηλεοπτική σειρά «Αγριες μέλισσες» εξελίσσεται με τρόπους που δεν περιμένουν οι ήρωες στο Διαφάνι. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να αποσπάσει από τον Σταματέλο κάποιες σημαντικές πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να σαμποτάρει το σχέδιο της βιομηχανικής ζώνης. Η Ασημίνα αρχίζει να επιδεικνύει τις ψεύτικες αλλαγές στο σώμα της από την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, ενώ στην αντίπερα όχθη η Δρόσω κρύβει όσο μπορεί τις αλλαγές αυτές – όμως άθελά της το μυστικό της κάπου αποκαλύπτεται. Παράλληλα ο Κυπραίος συνεχίζει να δέχεται το φλερτ της Μάρθας, προκαλώντας τη ζήλια της Ελένης, κάτι που θα κάνει τον Κυπραίο να αναθαρρήσει για τα αισθήματά της προς το πρόσωπό του. Ο Βασταρδής δείχνει στη Θεοδοσία τα χαρτιά του διαζυγίου του και της ζητάει να ζήσουν μαζί.

Ο Κυπραίος αναγκάζεται να παραδεχθεί στον μοναχό Ματθαίο την εγκληματική του πράξη κατά του Γεωργαλά, όμως η ομολογία του θα πάρει μια απρόσμενη τροπή. Παράλληλα ο Λάμπρος, έχοντας μάθει την παράνομη σχέση της Θεοδοσίας με τον Βασταρδή, αποφασίζει να κάνει ένα παράτολμο βήμα, ενώ την ίδια στιγμή ο Μιλτιάδης ψάχνει ανήσυχος τον γιο του. Η Ελένη αποφασίζει να εκμυστηρευτεί στον Φανούρη το σχέδιο εγκυμοσύνης των δύο κοριτσιών και ζητάει τη βοήθειά του για να τις αποτρέψει. Το σχέδιο του Κωνσταντή και του Μελέτη για να παγιδεύσουν τον Κλεομένη μέσω του Δημητράκη κινδυνεύει να ναυαγήσει.

Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στη Δρόσω, κατηγορώντας την πως τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη και εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο, όπως θεωρεί, σχέδιό του.

Ο Λάμπρος καταλαβαίνει τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα στη Θεοδοσία και τον Βασταρδή και αποφασίζει να προχωρήσει με το διαζύγιο. Ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα τι έχει συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και τη Μυρσίνη στο παρελθόν και θα προκαλέσει την οργή του. Η σχέση του Κλεομένη με τον Δημητράκη φαίνεται να προχωράει, καθώς ο Κλεομένης του ανοίγεται και του αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν του, ενώ ένα γράμμα προς τον Νέστορα ίσως περιέχει την απάντηση που ψάχνει για τον Κυπραίο...

Άγριες μέλισσεςΑΝΤ1