Αγριες Μέλισσες - Επόμενα επεισόδια: Η Ανέτ μαθαίνει το φριχτό ψέμα του αδελφού της
NewsroomΣυγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στις «Αγριες µέλισσες» στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη (20/5), η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή.
Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (19/5)
Η επίθεση που έγινε στους αγρότες έχει ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου, μετατρέποντας το Διαφάνι σε πεδίο μάχης. Ο καυγάς που είχε ο Δούκας με κάποιους αγρότες του Συνεταιρισμού, τους οδηγεί στο κρατητήριο μετά από εκατέρωθεν μηνύσεις. Κι ενώ η οικογένεια Σεβαστού είναι αναστατωμένη με τα γεγονότα, ο Δούκας έχει μια ιδέα για να γυρίσει ξανά το παιχνίδι υπέρ του.
Παράλληλα, όλο το χωριό συνεχίζει να βοηθάει τους πληγέντες ενώ ο Συνεταιρισμός παίρνει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του. Η Ανέτ μάταια προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη πως ο Μελέτης δεν είναι καλή περίπτωση για εκείνη ενώ ο Κυπραίος έχει μια συζήτηση με τη Μάρθα- τη νύφη του Νέστορα- που θα περιπλέξει τα πράγματα. Ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα θέσει σε κίνδυνο τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης, αλλά και τη σχέση του με τον Δούκα. Την ίδια στιγμή, η Ασημίνα επισκέπτεται το πατρικό της, αλλά εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη απ’ τις αδερφές της.
- Μπορεί το ακροδεξιό AfD να κυβερνήσει τη Γερμανία τα επόμενα χρόνια; Τι λέει διεθνολόγος
- Αυξήσεις μετά... τις αυξήσεις ζητούν τα ταξί - Έκτακτη ενίσχυση 5 εκατ. ευρώ θέλουν τα αστικά ΚΤΕΛ
- Το παρασκήνιο της κόντρας Σδούκου-Φαραντούρη και οι αγωνίες για τους σταυρούς και το κόμμα που δεν υπάρχει ακόμη
- Tα νέα δεδομένα στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τα «μηνύματα» από τη Νέα Υόρκη