Τηλεόραση|04.06.2020 17:25

Πένυ Αγοραστού: Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή στην τηλεόραση

Φωφώ Μπόνιου

Για τις εξελίξεις στο «Έλα στη θέση μου» μιλά η αγαπητή στο κοινό Λατάνια, που θέλει όπως λέει να υπάρξει χάπι εντ στη σχέση της με το Μίμη. 

Η Λατάνια αγαπάει το Μίμη;

Ναι τον αγαπάει, της αρέσει που είναι μπρουτάλ και λαϊκό παιδί. Θα ήθελε να συγκατοικήσουν, τον βλέπει σοβαρά και σκοπός της είναι να κάνει το επόμενο βήμα με το Μίμη.

Εκείνος τη θέλει;

Τη θέλει αλλά επειδή είναι νεαρός, σε κάποια πράγματα ακόμα φοβάται να προχωρήσει. Το σίγουρο είναι ότι τα ξαναβρίσκουν.

Η σχέση τους θα έχει χάπι εντ;

Θα ‘θελα να υπάρξει χάπι εντ, γιατί όχι.

Άλλες εξελίξεις θα υπάρχουν στη σειρά;

Θα υπάρξει εξέλιξη ανάμεσα στο Βλάσση και στη Μαρίνα, καθώς τους βλέπουμε να έρχονται πιο κοντά.

Η σειρά «Έλα στη θέση μου» θα συνεχιστεί πιθανότατα για 5η χρονιά. Έχετε κάνει συζητήσεις;

Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια συζήτηση, θα δείξει.

Ο κόσμος σας αναγνωρίζει στο δρόμο;

Με φωνάζουν Λατάνια και μου λένε ότι είμαι πολύ πονηρή, ότι τους έχω κάνει άνω-κάτω και ότι γελάνε με αυτά που κάνω.

Έχετε κοινά με την ηρωίδα;

Όχι δεν θα το ‘λεγα, δεν έχω σχέση. Είμαι αφελής και αγαθή σε κάποια πράγματα.

Για ποιο λόγο ο κόσμος αγαπά το «Έλα στη θέση μου»;

Έχει διαφορετικού είδους χαρακτήρες που αγγίζουν τον καθένα. Επιτυχία κάνει μια σειρά όταν ο τηλεθεατής μπορεί να ταυτιστεί με τον ήρωα. Οπότε με τους δικούς μας ήρωες είναι εύκολο να ταυτιστεί ο κόσμος. Ακόμα και οι αντιπαθητικοί ήρωες είναι συμπαθητικοί. Κάποιους αγαπάμε να τους αντιπαθούμε και ίσως και γι’ αυτό έχει επιτυχία αυτή σειρά.

Διαβάζοντας το βιογραφικό σας διαπίστωσα ότι ασχοληθήκατε και με τη δημοσιογραφία…

Παράλληλα με τη δραματική σχολή είχα κάνει σεμινάρια δημοσιογραφίας στη σχολή της Ζήνας Κουτσελίνη και δούλεψα στο Alter σαν δημοσιογράφος για βιοποριστικούς λόγους. Η υποκριτική είναι κάτι που αγαπάω, είναι το όνειρό μου, είναι αυτό που με γεμίζει, η δημοσιογραφία είναι κάτι που έτυχε να κάνω κάποια στιγμή.

Η παρουσίαση εκπομπής θα σας ενδιέφερε;

Αν μου γινόταν κάποια πρόταση να παρουσιάσω κάποια εκπομπή μπορεί να το έκανα με μεγάλη χαρά. Με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Ειδικά στις εποχές που ζούμε δεν έχουμε περιθώριο να λέμε όχι σε δουλειές.

Είστε υπέρ της ψυχανάλυσης;

Είμαι 100% υπέρ και γι’ αυτό κάνω εδώ και ενάμιση χρόνο ψυχανάλυση. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι όσοι κάνουμε, το κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτούς που δεν κάνουν. Προσωπικά μ’ έχει βοηθήσει να είμαι πιο ήρεμη. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Μυστικά ομορφιάς έχετε;

Η αλήθεια είναι ότι δεν βάζω πολλές κρέμες, σίγουρα θα ξεβάψω το πρόσωπό μου πριν κοιμηθώ, αποφεύγω πούδρες και μέικαπ. Και ένα μυστικό που έχω από τη γιαγιά μου είναι να πλένω  το πρόσωπο μου με παγωμένο νερό.

Πώς αντιδράτε όταν βλέπετε δημοσιεύματα και φωτογραφίες που σας δείχνουν αγκαλιά με το συνάδελφό σας Αργύρη Πανταζάρα; Έχετε κουραστεί ν’ απαντάτε;

Δεν έχω κουραστεί να απαντάω, γιατί έχω κάνει αυτή τη δουλειά και καταλαβαίνω. Όπως έχω πει είμαστε φίλοι και όλα καλά.

Από μια δυνατή φιλία όμως μπορεί να προκύψει έρωτας. Δεν σας έχει τύχει ποτέ;

Πολλά μπορούν να προκύψουν από μια φιλία. Μπορείς να ξέρεις από την αρχή τι μπορεί να γίνει, μπορεί και να σκοτωθείς με τον άλλο, να γίνεις ζευγάρι, χίλια δυο; Ποτέ μην λες ποτέ γενικά.

Θεατρικά υπάρχει κάτι στον ορίζοντα; 

Η αλήθεια είναι ότι μ’ έχει αγχώσει η όλη κατάσταση ειδικά για τα θέατρα για το τι θα γίνει, θα ήθελα να βρεθεί μια λύση και να παρθούν κάποια μέτρα. Περιμένουμε μία απάντηση, γιατί όλοι θέλουμε να κάνουμε θέατρο αλλά δεν ξέρουμε πως θα γίνει. Προσωπικά είμαι σε αναμονή.

Alpha TVΈλα στη θέση μου