Τηλεόραση|17.06.2020 10:34

MasterChef: Η συγκινητική αποχώρηση του Διονύση - Αυτή είναι η εξάδα των ημιτελικών

Newsroom

Ο Διονύσης Πρώιος ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε από το MasterChef της Τρίτης (9/6) - μετά τη Μαρλέν. Ο 55χρονος δεν κατάφερε να μπει στην τελική εξάδα του ριάλιτι μαγειρικής, παρά την καλή του προσπάθεια και η αποχώρησή του συγκίνησε παίκτες και κριτές. Ο Σταυρής, στη δεύτερη δοκιμασία αποχώρησης, κέρδισε με διαφορά τον Διονύση, ο οποίος παραδέχθηκε εμμέσως ότι ήθελε να φύγει. Στη δοκιμασία αντιγραφής που είχαν με χτένια, ο Σταυρής κατάφερε να κερδίσει καλή βαθμολογία με 17 στους 20 πόντους, σκορ που ο Διονύσης από την πρώτη βαθμολογία γνώριζε ήδη πως δεν θα φτάσει. Τα spoilers επιβεβαιώθηκαν και ο Διονύσης αποχώρησε. 

Διαβάστε ακόμα: MasterChef 4: Τα πιάτα, οι επιδόσεις και ο μεγάλος τελικός

Θυμίζουμε ότι, ο 55χρονος μάγειρας, που γεννήθηκε από Έλληνες γονείς και μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες, είχε συγκινήσει τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό στις οντισιόν μαγειρεύοντας το αγαπημένο πιάτο του γιου του, ο οποίος δεν είναι πια στη ζωή γιατί σκοτώθηκε στη Μύκονο σε τροχαίο. Ο Διονύσης Πρώιος αναφέρει συχνά τον γιο του και τον ανέφερε φυσικά και στην αποχώρηση από το MasterChef. 

«Τα συναισθήματά μου είναι καταπληκτικά. Είμαι γεμάτος ιδέες, είμαι γεμάτος όρεξη», είπε ο Διονύσης, ενώ πριν από τη δοκιμασία, όσο μάζευε τα πράγματά του είπε: «Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες θα τη θυμάμαι για πάντα. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν. Μου ανεβάζει πάντα το ηθικό και πάω να μαγειρέψω με όρεξη… Αλλά υπήρχε κάτι που μου έλεγε να μπω. Ήταν ο γιος μου… Από κάπου… Αισθανόμουν ότι έπρεπε να μπω. Άξιζε, έχω μάθει πάρα πολλά, έχω κερδίσει πολλά. Το σεμινάριο τελείωσε η ζωή μου συνεχίζεται και θέλω να ζήσω ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Ποιος σου λέει ότι θα τη ζήσεις πάλι αυτή τη ζωή; Υπάρχουν τόσα πράγματα να κάνεις, που η λέξη βαριέμαι δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό μου. Κάθε μέρα μου άρεσε και πιο πολύ το MasterChef».

Μετά την αποχώρηση είπε για τον γιο του: «Ποτέ δεν θα σταματήσω να τον αναφέρω τον γιο μου σε όλα τα βήματα στη ζωή μου αυτός υπάρχει. Αυτός δε με αφήνει να στενοχωριέμαι. Αυτός είναι που έρχεται και με χτυπάει στην πλάτη και μου κάνει "προχώρα γέρε". Εδώ είναι, παντού είναι και πάντα θα τον έχω δίπλα μου. Και ελπίζω να μη με αφήσει ποτέ.... Είχαμε μια σχέση φοβερή. Μου έμαθε πάρα πολλά. Μόνο καλό μου έκανε σε αυτή τη ζωή».

Διαβάστε ακόμα: MasterChef: Ποιον παίκτη του ριάλιτι μαγειρικής ντύνει ο Λάκης Γαβαλάς

Η εξάδα του Masterchef 4 αποτελείται από τους Σταυρή, Σταύρο, Δημήτρη Μπέλλο, Μαρία, Γιώργο και Τζον. 

T

Δείτε τις αποκλειστικές δηλώσεις της Μάρλεν μετά την αποχώρησή της από το MasterChef.

MasterChef 2020Σταύρος Βαρθαλίτηςτελικός MasterChefMasterChefΣταυρής Γεωργίου