Τηλεόραση|14.06.2020 16:41

Γυναίκα χωρίς όνομα - Επόμενα επεισόδια: H Μελίτη Θύμα απαγωγής και η Μαρίνα αγωνιά

Γιώργος Μπρεζεράκος

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». Η Μάρθα βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο του αστυνόμου, καθώς αρχίζει να την υποπτεύεται για τον φόνο του Νίκου. Εκείνη από τη μεριά της, συνεχίζοντας την τακτική της, κατηγορεί χωρίς ενδοιασμούς την Κάτια και τη Μαρίνα ότι πλήρωσαν τον μάρτυρα προκειμένου να δώσει ψεύτικη κατάθεση. Εν τω μεταξύ, ο άνθρωπος του Χατζή παρακολουθεί διακριτικά την Αλίκη με τα παιδιά και προχωρά στις προετοιμασίες του για την απαγωγή της μικρής Κατερίνας.

Την ίδια ώρα, ο Κωστής και ο Ανδρέας στήνουν τη δική τους παγίδα στον Χατζή, αλλά το σχέδιό τους έχει αντίθετα αποτελέσματα και η απαγωγή του παιδιού προχωρά κανονικά. Ο απαγωγέας, όμως, κάνει ένα λάθος που θα δημιουργήσει μεγαλύτερη αναταραχή. Το κορίτσι που βρίσκεται στα χέρια του είναι η Μελίτη. Χωρίς να χάσουν καιρό, ο Ανδρέας με τον Κωστή δηλώνουν στην Αστυνομία ότι ο Χατζής βρίσκεται πίσω από την απαγωγή. Η μαρτυρία τους όμως πέφτει στο κενό, καθώς τα στοιχεία δεν είναι επαρκή για να τον ενοχοποιήσουν.

Επειτα από αυτή την εξέλιξη, η Μαρίνα και η Κάτια παίρνουν την απόφαση να μην περιμένουν την Αστυνομία, αλλά να αντιμετωπίσουν εκείνες τον Χατζή και να βρουν τη Μελίτη. Η Μαρίνα επισκέπτεται τον Χατζή και εκείνος της ομολογεί ανοιχτά ότι έχει κινήσει τα νήματα για την απαγωγή της μικρής. Της δηλώνει ότι δεν πρόκειται να την αφήσει ελεύθερη εάν πρώτα δεν του αποκαλύψουν πού κρύβεται η Ελλη. Η Κάτια, χωρίς να πει κουβέντα στη Μαρίνα, ζητά από τον Φώτη να τη βοηθήσει να βρει την εγγονή της. Είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα. Είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα. Ο Φώτης, παρά την ανησυχία του για την ασφάλεια της Κάτιας, της δίνει ένα όπλο. 

Η Μελίτη περνά δύσκολες στιγμές και η υγεία της διατρέχει κίνδυνο. Παρ’ όλα αυτά η μικρή δεν χάνει το κουράγιο της και προσπαθεί να δραπετεύσει. Την ίδια στιγμή η Μαρίνα οργανώνει ένα καινούργιο σχέδιο σωτηρίας του παιδιού της. Ζητά από τον Χατζή αποδείξεις ότι αυτός κρατά τη Μελίτη και πως η μικρή είναι καλά. Ο Χατζής αναγκάζεται να της επιτρέψει να μιλήσει με τη Μελίτη. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Γιάννης, μην μπορώντας να κοροϊδεύει άλλο τον Αργύρη, του αποκαλύπτει τα βρώμικα σχέδια της Εύας και τον λόγο που τον πλησίασαν.

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», στις 14 Ιουνίου 2020)

ΑΝΤ1Γυναίκα χωρίς όνομα