Τηλεόραση|16.06.2020 13:46

Εκτός Alpha η Βάσω Λασκαράκη: «Πάγωσαν» τα σενάρια για εκπομπή και σειρά

Newsroom

Πολλά ήταν τα σενάρια που ακουγόντουσαν τον τελευταίο καιρό για τη συνεργασία της Βάσως Λασκαράκη με τον Alpha. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», η ηθοποιός τελικά μένει εκτός Alpha έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσίαζε δεν θα γίνει, αλλά ωστόσο, δεν θα τη δούμε ούτε και σε κάποια σειρά του καναλιού την επόμενη σεζόν. 

Στο κανάλι έκριναν πως στο νέο πρόγραμμα του σταθμού που θα ξεδιπλωθεί στις οθόνες μας το Σεπτέμβρη υπάρχει ήδη πληθώρα εκπομπών και παρουσιαστών. Σταματίνα Τσιμτσιλή με το «Happy Day», Ελεονώρα Μελέτη με νέα infotainment εκπομπήΗλιάνα Παπαγεωργίου με γυναικείο μαγκαζίνο και Αντελίνα Βαρθακούρη με την εκπομπή «Αντελίνα χτύπα το κουδούνι». Και βέβαια και ο Χρήστος Φερεντίνος με το «Deal». 

Ωστόσο, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star η Βάσω Λασκαράκη είχε βολιδοσκοπηθεί για την παρουσίαση εκπομπής και από τον ΣΚΑΪ. Ενδεχομένως, μετά τις τελευταίες εξελίξεις να ξεκινήσει ένας νέος κύκλος συζητήσεων μεταξύ της ηθοποιού και του σταθμού.

Alpha TVΒάσω Λασκαράκη